Τρέιλερ «Wind River»: Τζέρεμι Ρένερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν αντιμέτωποι με φόνους και χιόνια - cinemagazine.gr
13:13
26/5

Τρέιλερ «Wind River»: Τζέρεμι Ρένερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν αντιμέτωποι με φόνους και χιόνια

Η ταινία του Τέιλορ Σέρινταν πρωτοπροβλήθηκε στο φεστιβάλ του Σάντανς και μετά την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στις Κάννες έχει πλέον τρέιλερ.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Τέιλορ Σέρινταν είναι ένας από τους πιο αξιόλογους σεναριογράφους τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έχοντας υπογράψει δουλειές όπως το «Sicario» αλλά και το «Πάση Θυσία» που έφτασε ως τα Όσκαρ πέρυσι χωρίς να κερδίσει κάτι αν και συμπεριλήφθηκε σε πολλές λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Μοιραία ήρθε η στιγμή για να αναλάβει και τη σκηνοθεσία μιας ταινίας, παράλληλα με το σενάριο, και το έκανε με το «Wind River», ένα αστυνομικό θρίλερ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φεστιβάλ του Σάντανς, ενώ αυτές τις ημέρες προβάλλεται και στις Κάννες.

Πρωταγωνιστούν οι Τζέρεμι Ρένερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν που αφήνουν για λίγο πίσω τους το σύμπαν της Marvel (τους είδαμε στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος») και συνεργάζονται για την διαλεύκανση ενός φόνου. Ένα πτώμα μιας νεαρής κοπέλας βρίσκεται σε μια περιοχή καταυλισμού Ινδιάνων με την Όλσεν να έχει τον ρόλο της νεαρής πράκτορα του FBI που αναζητά την βοήθεια ενός ντόπιου (Ρένερ).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 4 Αυγούστου. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: