Τρέιλερ «Τριπλό Σύνορο»: 'Αφλεκ, Άιζακ και Χάναμ κάνουν τη ληστεία της ζωής τους - cinemagazine.gr
12:43
15/2

Τρέιλερ «Τριπλό Σύνορο»: 'Αφλεκ, Άιζακ και Χάναμ κάνουν τη ληστεία της ζωής τους

Το Netflix κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για μια ταινία που άλλαξε πολλές μορφές εδώ και μια δεκαετία και τελικά γυρίστηκε με αξιοπρόσεκτο καστ και σκηνοθέτη. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Triple Frontier» είναι ένα project που συζήτηθηκε πολλές φορές, και με πολλές μορφές, αυτή την δεκαετία. Βασισμένο σε μια ιστορία του Μαρκ Μπόαλ («The Hurt Locker», «Zero Dark Thirty»), το φιλμ ήταν υπό την προστασία της εταιρίας παραγωγής της Κάθριν Μπίγκελοου μετά την άριστη συνεργασία που είχαν οι 2 τους τα προηγούμενα χρόνια. Η Μπίγκελοου αυτή τη φορά ήθελε να μείνει μόνο στην παραγωγή, βρίσκοντας όμως a-listers για το βασικό καστ.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια ανακοινώθηκαν φήμες για συμφωνίες με τους Τομ Χανκς, Τζόνι Ντεπ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Σον Πεν, Κρίστιαν Μπέιλ, Μαχέρσαλα Άλι, Τομ Χάρντι και Γουίλ Σμιθ! Όχι φυσικά για να πρωταγωνιστήσουν όλοι μαζί, αλλά τουλάχιστον 2-3 από αυτά τα ονόματα βρίσκονταν σε κάθε προσχέδιο της ταινίας, χωρίς να μπορεί να προχωρήσει ποτέ. 

Αυτό θα συμβεί τώρα, χάρη στο Netflix, που ανέλαβε τη χρηματοδότηση. Το τελικό καστ περιλαμβάνει τους Μπεν Άφλεκ, Τσάρλι Χάναμ, Όσκαρ Άιζακ και Γκάρετ Χέντλουντ στους ρόλους μιας ομάδας από πρώην στρατιωτικούς των ειδικών δυνάμεων που αναλαμβάνουν μια αποστολή στη Ν. Αμερική, όχι μετά από υπόδειξη της πατρίδας τους αλλά για προσωπικό όφελος. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τζ.Σ. Τσάντορ («All is Lost», «A Most Violent Year»).

Το Netflix κυκλοφόρησε πριν λίγο το νέο τρέιλερ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στη πλατφόρμα - αλλά και σε επιλεγμένες αίθουσες - στις 13 Μαρτίου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ «Τριπλό Σύνορο»: 'Αφλεκ, Άιζακ και Χάναμ κάνουν τη ληστεία της ζωής τους
  • Τρέιλερ «Τριπλό Σύνορο»: 'Αφλεκ, Άιζακ και Χάναμ κάνουν τη ληστεία της ζωής τους