Η Τριλογία των Γυναικών του Σταύρου Τσιώλη στον κινηματογράφο Ααβόρα - cinemagazine.gr
15:50
18/12

Η Τριλογία των Γυναικών του Σταύρου Τσιώλη στον κινηματογράφο Ααβόρα

Μια τριπλή προβολή-έκπληξη με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου μέρους της σειράς ταινιών του Τσιώλη, «Γυναίκες Που Περάσατε Από Δω».

Μια όμορφη ιστορία που ξεκίνησε το 1992 και ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες στους κινηματογράφους, είναι η τριλογία των «Γυναικών» του σκηνοθέτη Σταύρου Τσιώλη. Από τα βουνά της Αρκαδίας και το σενάριο των Τσιώλη-Βακαλόπουλου, ως την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας και τις νεράιδες της, αλλά και την περιφερειακή οδό της Αθήνας με τους αλλόκοτους περαστικούς της, ο έλληνας σκηνοθέτης έφτιαξε ένα ιδιαίτερο σύμπαν, μοναδικό ίσως στην ιστορία του ελληνικού σινεμά. 

Με αφορμή την έξοδο στους κινηματογράφους του «Γυναίκες Που Περάσατε Από Δω», ο κινηματογράφος Ααβόρα (Ιπποκράτους 180) διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στον Σταύρο Τσιώλη με την προβολή και των τριών ταινιών της ιδιότυπης αυτής τριλογίας! 

Την Πέμπτη (20/12) λοιπόν, μαζί με την προβολή της ταινίας «Γυναίκες Που Περάσατε Από Δω» στις 20:30, θα προβληθεί το «Παρακαλώ Γυναίκες, Μην Κλαίτε» (1992) στις 18:30 και το «Ας Περιμένουν Οι Γυναίκες» (1998) στις 22:30! Σε όλες τις προβολές θα υπάρχει παρουσία των συντελεστών. 

Ισχύει ειδικό πολλαπλό εισιτήριο για εκείνη τη μέρα, για δυο ταινίες (10 ευρώ), αλλά και για τις τρεις (12 ευρώ).

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Σινεμά για το «Γυναίκες που Περάσατε Από Δω».