Τρέιλερ «Ραλφ Εναντίον Ίντερνετ»: Ο Ραλφ σπάει το δυαδικό σύστημα! - cinemagazine.gr
9:08
11/10

Τρέιλερ «Ραλφ Εναντίον Ίντερνετ»: Ο Ραλφ σπάει το δυαδικό σύστημα!

Ο Ραλφ επιστρέφει (και τα σπάει) σε καινούργια πίστα. Το ίντερνετ!

Από τον Πάνο Γκένα

Ο Ραλφ πρόκειται να μάθει πως υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος εκεί έξω και τον λένε... ίντερνετ! Έξι χρόνια μετά τις πρώτες περιπέτειες του Ραλφ και της Βανέλοπι στο «Ραλφ, η Επόμενη Πίστα», οι αγαπητοί ήρωες και οι ευρηματικοί σεναριογράφοι της Ντίσνεϊ, επιστρέφουν για μια καινούργια ταινία στις 22 Νοεμβρίου 2018. Και αυτή τη φορά θα γκρεμίσουν το διαδίκτυο!

Ο Ραλφ έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2012 αποσπώντας θετικές κριτικές. Βασικός χαρακτήρας ήταν ένας ήρωας ηλεκτρονικού παιχνιδιού - από τις ρετρό Ατάρι εποχές- που μπαινόβγαινε στα παιχνίδια για να σώσει την Βανέλοπι, ηρωίδα ενός διαφορετικού παιχνιδιού που είχε χάσει τα πίξελ της. Στόχος του Ραλφ ήταν να υπερισχύσει άλλων ηρώων που του κλέβουν την πρωτιά, καθώς εκείνος είχε τη φήμη του κακού καταστροφέα.

Τώρα ο Ραλφ επιστρέφει για να τα βάλει με το δυαδικό σύστημα του ίντερνετ σε ένα περιβάλλον που θα θυμίζει το ψηφιακό ανάλογο της εμπνευσμένης ανασύστασης του ανθρώπινου σώματος στα «Μυαλά που Κουβαλάς». Ο Ραλφ και η Βανέλοπι θα γνωρίσουν τους πολίτες του ίντερνετ, τους netizens (!) και βασικά τη διάσημη Yesss (με τη φωνή της Ταράτζι Π. Χένσον), έναν αλγόριθμο που αποτελεί την καρδιά και το μυαλό του δημοφιλούς σάιτ BuzzzTube!

Κι αν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, οι Πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ Μοάνα, Άννα και Έλσα, Μερίντα, Ραπουνζέλ, Τιάνα, Ποκαχόντας, Τζασμίν, Άριελ και Μπελ, δηλώνουν παρούσες στη νέα περιπέτεια. Οι σκηνοθέτες Ριτς Μουρ και Φιλ Τζόνστον (του βραβευμένου με Όσκαρ «Ζωούπολη») υπογράφουν το σίκουελ, ενώ ο Τζον Σ. Ράιλι και η Σάρα Σίλβερμαν δανείζουν ξανά τις φωνές τους.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Η νέα περιπέτεια του Ραλφ αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Λίτβακ, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του ίντερνετ,  που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ραλφ. Ο καταστροφέας Ραλφ και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Βανέλοπι θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Βανέλοπι. Στην πορεία, ο Ραλφ και η Βανέλοπι θα στηριχτούν στους κατοίκους του ίντερνετ –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Κι αν σας συγκίνησε μια φορά η πρώτη πίστα, εδώ μάλλον τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα.