12:16
22/9

Η Κλόε Ζάο έτοιμη για Marvel μεγαλεία

Η δημιουργός του «Καλπάζοντας με το Όνειρο» εντυπωσίασε τους ιθύνοντες της Μάρβελ και παίρνει την σκηνοθετική καρέκλα του «The Eternals».

Από τον Ηλία Δημόπουλο

H περσινή θριαμβεύτρια των Νυχτών Πρεμιέρας (διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ) εντυπωσίασε και την Μάρβελ απ' ότι δείχνουν τα πράγματα και θα καθίσει στην καρέκλα του επερχόμενου «The Eternals».

Γραμμένοι στα μέσα του '70 από τον Τζακ Κέρμπι, «Οι Αιώνιοι» είναι μια αρχαία φυλή ανθρώπων που δημιουργήθηκαν από εξωγήινους (τους «Ουράνιους»), με σκοπό την προστασία της Γης από τους «Αποκλίνοντες» (Deviants) που, αναπόφευκτα, είναι πολύ κακοί. Οι δύο ράτσες τσακώνονται κατά την διάρκεια της γήινης Ιστορίας με σκοπό, τι άλλο, την επικράτηση.

Η ιστορία θα έχει ηρωίδα (καθώς αρκετά με την DC και την επιτυχία της Wonder Woman), την Σέρσι, που μπορεί να χειραγωγεί την κοσμική ενέργεια ακόμα και σε μοριακό επίπεδο όντας πρακτικά αθάνατη. Οπωσδήποτε χρήσιμο, αν και αμφίβολα δραματουργικά αγωνιώδες.

Η Κλόε Ζάο, μετά το θριαμβευτικό της μοντέρνο γουέστερν και την θαυμάσια πορεία του σε Κάννες, Σάντανς αλλά και στις δικές μας 23ες Νύχτες Πρεμιέρας, φέρεται να εντυπωσίασε στο ραντεβού της με τη Μάρβελ, της οποίας ο πρόεδρος, Κέβιν Φάιγκι, ένας από τους πέντε ισχυρότερους ανθρώπους της βιομηχανίας αυτή τη στιγμή, θα αναλάβει αυτοπροσώπως την παραγωγή.