Ισχυρή φημολογία ότι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι ο νέος 007 - νεα || cinemagazine.gr
10:44
20/3

Ισχυρή φημολογία ότι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι ο νέος 007

Βοούν τα εγγλέζικα ταμπλόιντς ότι ο 33χρονος έχει ήδη υπογράψει, καλό είναι να περιμένουμε κάτι ελαφρώς πιο επίσημο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Η Sun θεωρεί ότι ο ηθοποιός έχει υπογράψει, γενικά καλό είναι να μην αντικαθιστούμε το Variety με την Sun, ας πούμε. Ωστόσο, πόσο συχνά υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;

Η φημολογία περί Άαρον-Τέιλορ Τζόνσον είναι ίσως η εντονότερη σπέκουλα που έχει γίνει από τον καιρό που ο Ντάνιελ Κρεγκ θεώρησε σωστό να συμμετάσχει στην ανατίναξη του χαρακτήρα στο (No) «Time to Die» το 2021. Έκτοτε έχουμε μπει διαδοχικά στην φάση καταλαγιάσματος του θυμού (των πραγματικών φανς), στην περίοδο νηνεμίας και αγρανάπαυσης γιατί η υπερβολική δημοσιότητα γυρίζει και μπούμερανγκ, έπειτα στην παραφιλολογία, στην φάση εικασιών για αλλαγές φύλων και φυλής του πράκτορα, στα πρώτα ονόματα και τις πρώτες απορρίψεις, και τώρα σιγά-σιγά μπαίνουμε στο βιράζ που η επόμενη εποχή του Μποντ πρέπει να αρχίσει να παίρνει σιγά-σιγά μπρος, ώστε να συζητήσουμε για νέα ταινία, ίσως, περί το 2027. Αυτό θα κάνει τα χρόνια έξι από την τελευταία ταινία και αυτό θα ισοφαρίσει τον χρόνο που χρειάστηκε στην μέχρι τώρα κρισιμότερη φάση της κινηματογραφικής ζωής του πράκτορα που ήταν το πέρασμα από τον Τίμοθι Ντάλτον στον Πιρς Μπρόσναν (1989-1995). 

Ο Τέιλορ Τζόνσον, συμβολικά τουλάχιστον, φέτος θα είναι όσων χρόνων ήταν ο Σον Κόνερι το 1961 όταν και αποφασίστηκε να γίνει ο πρώτος Μποντ. Οι δηλώσεις του κάθε άλλο παρά αρνούνται ότι είναι ο επόμενος 007. Αλλά, στ' αλήθεια ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να πει η Μπάρμπαρα η Μπροκόλι την γνώμη της, την μόνη βαρύνουσα γνώμη επί του franchise. Και μπορεί να τα έκανε μαντάρα, για τους σοβαρούς φανς τουλάχιστον, με την τελευταία ταινία, αποφασίζοντας πλέον επίσημα ότι ο ήρωάς της είναι σούπερ-ήρωας (κοίτα όμως που οι σούπερ-ήρωες εξασθένησαν στο ενδιάμεσο...), αλλά το παιδί του μπαμπά της το προσέχει όσο καλύτερα μπορεί σε μια βιομηχανία εντελώς αλλαγμένη πια από τις αρχές του '60.

Αναμένουμε.