Ο Μπονγκ Τζουν Χο ετοιμάζει το ακριβότερο animation που έγινε ποτέ στην πατρίδα του - νεα || cinemagazine.gr
10:52
13/2

Ο Μπονγκ Τζουν Χο ετοιμάζει το ακριβότερο animation που έγινε ποτέ στην πατρίδα του

Ο Κορεάτης πολυ-οσκαρούχος δημιουργός, ωστόσο, έχει πρώτα να μας δείξει το «Mickey 17» του που πρόσφατα γέννησε απορίες καθώς η Warner το έδιωξε από τις 29 Μαρτίου προς άγνωστη για την ώρα ημερομηνία εξόδου.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Αμέσως μετά τα «Παράσιτα» ο Μπονγκ Τζουν Χο στράφηκε προς διπλή κατεύθυνση. Η μία είνα το «Mickey 17», μια αγγλόφωνη παραγωγή με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, την Τόνι Κολέτ και τον Μαρκ Ράφαλο. Η οποία επρόκειτο να βγει στο τέλος του επόμενου μήνα και η παραγωγός Warner Bros. έχει αναβάλει προς άγνωστη νέα ημερομηνία. Η κακή σκέψη είναι ότι το παγώνει, η πιθανή σκέψη είναι ότι το προορίζει για την οσκαρική σεζόν, στο 2ο μισό του '24. Πάντως η αναβολή προβληματίζει.

Εκτός από αυτό όμως, ο Μπονγκ ετοιμάζει και ένα πλήρως CGI animation με λίαν χιουμοριστικό θέμα ένα ασπόνδυλο πλασματάκι της ωκεάνειας αβύσσου που πιστεύει ότι πάσχει από κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου. Η ταινία στήθηκε μαζί με την 4th Creative Party την εταιρεία που ανέλαβε τα οπτικά εφφέ στο «Host», το «Snowpiercer», το «Okja», το «Stoker» και το «Handmaiden». To κλου είναι ότι η ταινία θα είναι ιστορικά πανάκριβη, με προϋπολογισμό περί τα 53 εκατομμύρια δολάρια - ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την πάτρια του Μπονγκ Κορέα. Η Sony μυρίστηκε αίμα και είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει την παγκόσμια διανομή του.

Αναμένεται, επίσης.