«Hawkeye»: Ανακοινώθηκε το καστ για τη σειρά του ήρωα του MCU - νεα || cinemagazine.gr
13:10
4/12

«Hawkeye»: Ανακοινώθηκε το καστ για τη σειρά του ήρωα του MCU

Ο Τζέρεμι Ρένερ θα κάνει μαθήματα τοξοβολίας στην Χέιλι Στάινφιλντ («Bumblebee») υπό την επίβλεψη της Βέρα Φαρμίγκα, στη σειρά του Disney+ που εξερευνά το μέλλον του χαρακτήρα μετά τα γεγονότα του «Avengers: Endgame». 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ένας χαρακτήρας που για πολύ κόσμο αδικήθηκε στο σύνολο του MCU, αν και στο «Endgame» έπαιξε σημαντικό ρόλο, ο «Hawkeye» θα έχει μέσα στο 2021 τη δική του σειρά που θα προβληθεί μέσω του Disney+. Η σειρά καθυστέρησε, όπως και πολλές άλλες, λόγω της πανδημίας, όμως τα γυρίσματα ξεκίνησαν με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται πλέοον οι βασικοί ηθοποιοί της. 

Πέρα από τον Τζέρεμι Ρένερ που διατηρεί τον ρόλο του δεν υπήρχε ως τώρα κάτι επίσημο σχετικά με αυτούς που θα τον πλαισιώσουν. Για τον χαρακτήρα της Κέιτ Μπίσοπ, ιδιαίτερα αγαπητού στο κόμικ από αρκετούς φανς, είχε ακουστεί το όνομα της Χέιλι Στάινφιλντ («Bumblebee») το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε χάρη σε κάποιες φωτογραφίες της από το γύρισμα αλλά και από ρεπορτάζ του Variety που ανέφερε και το υπόλοιπο βασικό καστ. 

Τους δύο που αναφέρθηκαν λοιπόν θα συνοδεύσει η Φλόρενς Πιου, ως Γιελένα Μπέλοβα, αδερφή του χαρακτήρα της Σκάρλετ Γιοχάνσον, της Black Widow.Η Πιου είναι γνωστό πως έπαιξε και στην ταινία της Black Widow που δεν έχουμε δει ακόμη και η παρουσία του χαρακτήρα της εδώ δείχνει κάποιου είδους σύνδεση ανάμεσα στα δύο projects. Ρόλο  στη σειρά θα έχουν ακόμη η Βέρα Φαρμίγκα, ως μητέρα της Κέιτ Μπίσοπ, και ο Τόνι Ντάλτον («Better Call Saul»). 

Ο Τζόναθαν Άιγκλα («Bert & Bertie») επιμελέιται το σενάριο ο Ρις Τόμας τη σκηνοθεσία. Η σειρά θα τοποθετείται χρονικά λίγο μετά το «Avengers: Endgame», με τον Hawkeye να προπονεί τη Μπίσοπ ώστε να γίνει η προστατευόμενη και αργότερ η διάδοχός του.