Τρέιλερ: Το «The Acolyte» υπόσχεται ένα σκοτεινό κεφάλαιο στο σύμπαν του «Star Wars» - νεα || cinemagazine.gr
11:35
20/3

Τρέιλερ: Το «The Acolyte» υπόσχεται ένα σκοτεινό κεφάλαιο στο σύμπαν του «Star Wars»

Η Τρίνιτι μπαίνει στο matrix των «Star Wars» για την πολλά υποσχόμενη (και πιο θριλεράτη) σειρά του Disney+.

Από τον Πάνο Γκένα

Η Δύναμη του streaming αποδεικνύεται μεγάλο δέλεαρ για το Disney+.

Με τα κινηματογραφικά ταξίδια των «Star Wars» στον πάγο (ή καλύτερα στον... καρβονίτη), η Lucasfilm πριμοδοτεί για την ώρα τις σειρές, live-action και κινουμένων σχεδίων, στην πλατφόρμα της Ντίσνεϊ. Από αυτές το «The Acolyte», ίσως να είναι η πιο ιδιαίτερη, κι αυτό γιατί προωθείται ως ένα θρίλερ μυστηρίου με την υπογραφή της Λέσλι Χέντλαντ, δημιουργού του ανατρεπτικού «Russian Doll». Ο τίτλος άλλωστε, παραπέμπει σε νεαρό μαθητευόμενο Σιθ.

Η σειρά θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν σκιώδη γαλαξία μυστικών και αναδυόμενων δυνάμεων από τις τελευταίες ημέρες της Ανώτατης Δημοκρατίας (High Republic). Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μια πρώην Padawan επανενώνεται με τον Τζεντάι Δάσκαλό της για να ερευνήσει μια σειρά από εγκλήματα, αλλά όσα θα αντιμετωπίσουν είναι πιο σκοτεινά από όσο περίμεναν ποτέ.

Κι αν δεν σας έφτανε η σύνοψη, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα στο κομμάτι της διανομής, αφού σε βασικό ρόλο συναντάμε την Κάρι-Αν Μος, την αγαπημένη Τρίνιτι της «Matrix» εποποιίας. Για τους λάτρεις των trivia, το πρώτο «Matrix» έκανε πρεμιέρα την ίδια χρονιά (1999) με το Επεισόδιο 1 («The Phantom Menace») και αποτέλεσε την... αόρατη απειλή της κινηματογραφικής χρονιάς. Μαζί με την Μος θα συναντήσουμε, μεταξύ άλλων, τον βραβευμένο με Έμι (ιστορική πρωτιά) πρωταγωνιστή του «Squid Game» Λι Τζονγκ-τζε, την Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ του ατμοσφαιρικού «After Yang» και την Ντάφνι Κιν, την ταλαντούχα Λάιρα του «His Dark Materials».

Επίσης η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε πως ο δημοφιλέστατος, ιδιοσυγκρασιακός δημιουργός Κογκονάντα, ο σκηνοθέτης των «Columbus», «After Yang» και των απαράμιλλων κινηματογραφικών βίντεο-αναλύσεων, είναι υπεύθυνος για δυο από τα οχτώ επεισόδια της σειράς. Ωραιότατα!

Ευχόμαστε η Δύναμη να είναι μαζί με το «The Acolyte». Όπως απέδειξαν τα «Rogue One», «The Mandalorian» και «Andor», οι ιστορίες που ξεφεύγουν από την έντονη σκιά του Έπους των Σκάιγουόκερ, δημιουργούν άλλες προσδοκίες στο κοινό και ταυτόχρονα τυχαίνουν δημιουργικότερης ανάπτυξης. 

Δείτε το τρέιλερ και το τολμηρό (αίμα στο Star Wars;!) πόστερ του «The Acolyte» («Η Ακόλουθος») που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με δυο επεισόδια στις 5 Ιουνίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Τρέιλερ: Το «The Acolyte» υπόσχεται ένα σκοτεινό κεφάλαιο στο σύμπαν του «Star Wars»
  • Τρέιλερ: Το «The Acolyte» υπόσχεται ένα σκοτεινό κεφάλαιο στο σύμπαν του «Star Wars»