Κόκκινο χαλί λεπτό προς λεπτό!

2009-02-23 01:01:57

Λαμπερή και φέτος η παρέλαση των αστέρων στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater!

Λαμπερή και φέτος η παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater!
Aπό τις πρώτες που το περπάτησαν ήταν η νεαρή Mάιλι Σάιρους ντυμένη με μία ασημένια τουαλέτα.
Ακολούθησαν οι Κέβιν Κλάιν με τη σύζυγό του και η Τάραζι Χάνσον, υποψήφια για τον β' γυναικείο ρόλο, για την ερμηνεία της στο Μπέντζαμιν Μπάτον φορώντας μία λευκή τουαλέτα. Με ένα λαμπερό κολιέ και φόρεμα Καρολίνα Χερέρα εισέβαλλε στο Kodak και η επίσης υποψήφια για τον β' γυναικείο ρόλο, Ειμι Ανταμς.

Οι πρωταγωνιστές του Slumdog Millionaire πάτησαν το κόκκινο χαλί με προεξάρχοντα τον Ντάνι Μπόιλ. Φήμες λένε ότι το λαμπερό ζευγάρι της ταινίας- φαβορί είναι ζευγάρι και στη ζωή!

Παρόντες ο συμπαθέσταστος Ντέιβιντ Φροστ από το Frost/Nixon, Μάικλ Σιν και βέβαια το μεγάλο φαβορί της βραδιάς, ο Παλαιστής Μίκι Ρουρκ ενδεδυμένος με ολόλευκο κοστούμι!

Ο Τζος Μπρόλιν εμφανίστηκε με τη πανέμορφη σύζυγό του Νταιάν Λέιν, η οποία φορούσε στράπλες μακριά τουαλέτα και εντυπωσιακό περιδέραιο. Ο Τζος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος για Οσκαρ, για την ερμηνεία του στο Milk, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από το W του Ολιβερ Στόουν ερμηνεύοντας τον Τζορτζ Μπους τον νεώτερο!

Αρωμα από Sex and the City εδωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνοδευόμενη από τον Μάθιου Μπρόντερικ, ενώ το Λυκόφως έφερε ο γοητευτικός Ρόμπερτ Πάτινσον!  
Η Νάταλι Πόρτμαν με ρομαντική ροζ τουαλέτα έκλεψε την παράσταση σαν πραγματική πριγκίπισσα, ενώ Τροπική Καταιγίδα προκάλεσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με την ωραία συνοδό του!

Παρούσες και όλες οι υποψήφιες στους πρώτους γυναικείους. Η Αν Χαθαγουέι με απαστράπτουσα ιβουάρ τουαλέτα πάτησε μόνη το κόκκινο χαλί...ενώ το φαβορί Κέιτ Γουίνσλετ εμφανίστηκε με μία μαύρη σατέν τουαλέτα κλέβοντας όλα τα βλέμματα! Στιβαρή και σοφιστικέ η Μέριλ Στριπ με τουαλέτα σε απόχρωση σάπιου μήλου και εξαιρετικά συμπαθητική το αουτσάιντερ Μελίσσα Λίο!

Το ζεύγος Πιτ -Τζολί έκανε ατμοσφαιρική είσοδο. Ο Μπράντ με παπιγιόν και μαύρο κοστούμι, ενώ η Αντζελίνα με ολόμαυρη τουαλέτα και εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκα! 

Οι λαμπερές παρουσίες δεν έχουν τέλος... Μπιγιονσε (με φόρεμα- υπερπαραγωγή), Τζακ Μπλακ, Χάιντι Κλουμ, αλλά και Μαρίζα Τομέι με εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα.

 

Live αναμετάδοση: Ανθή Νταουσάνη, Γεωργία Οικονόμου, Χριστίνα Τσατσαράγκου

 

  • Οι μεγάλοι νικητές των Οσκαρ!!!

    Θριαμβευτής της βραδιάς αναδείχθηκε περίτρανα το Slumdog Milliomaire, που απέσπασε 8 Οσκαρ, ενώ Κέιτ Γουίνσλετ, Σον Πεν, Χιθ Λέτζερ και Πενέλοπε Κρουζ επικράτησαν στους ρόλους [...]

  • Όσκαρ: Απολογισμός και παραλειπόμενα

    Ο θρίαμβος του «Slumdog Millionaire» στα Οσκαρ έγινε δεκτός με πανηγυρισμούς τόσο στους μαχαλάδες της Ινδίας όσο και στους λόφους του Χόλιγουντ. [...]

  • Κόκκινο χαλί λεπτό προς λεπτό!

    Λαμπερή και φέτος η παρέλαση των αστέρων στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater! [...]

  • To cinemag κέρδισε το στοίχημα!

    Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή χρηστών διεξάχθηκε τη νύχτα της Κυριακής η live αναμετάδοση της 81ης απονομής των Όσκαρ από το cinemag. Περισσότερα από 500 άτομα άντεξαν και [...]

  • Tα Όσκαρ LIVE στο cinemag!

    Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, το Kodak Theater είναι έτοιμο την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου να υποδεχθεί τους κινηματογραφικούς αστέρες στο κόκκινο χαλί του και όπως πέρσι έτσι και φέτος το cinemag θα [...]

  • Όσκαρ 2009: Στην τελική ευθεία!

    Μάχη γιγάντων αναμεσα στο «σκοτεινό» Χόλιγουντ και το «φωτεινό» Μπόλιγουντ του Ντάνι Μπόιλ, στήθος με στήθος μονομαχία ανάμεσα σε Σον Πεν και Μίκι Ρουρκ, σχεδόν σίγουρη νίκη για Λέτζερ και [...]

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ