Ο Κρίσταλ και "το δεξί πόδι της Άντζι" έφεραν τηλεθέαση

2012-03-01 09:41:24

Κατά 4% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι ήταν φέτος η τηλεθέαση της απονομής των Οσκαρ. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, πάνω από 39 εκατομμύρια Αμερικανοί (39,3 εκατομμύρια, για την ακρίβεια) παρακολούθησαν το σόου με οικοδεσπότη τον Μπίλι Κρίσταλ

Κατά 4% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι ήταν φέτος η τηλεθέαση της απονομής των Οσκαρ. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, πάνω από 39 εκατομμύρια Αμερικανοί (39,3 εκατομμύρια, για την ακρίβεια) παρακολούθησαν το σόου με οικοδεσπότη τον Μπίλι Κρίσταλ, ενώ το 2011 ο αριθμός των τηλεθεατών που είδε την 83η τελετή με οικοδεσπότες τους Αν Χάθαγουεϊ και Τζέιμς Φράνκο έφτασε το ποσοστό των 37,6 εκατομμυρίων.

Η παρουσία του Κρίσταλ στην ένατη περφόρμανς του στο θέατρο των Οσκαρ φαίνεται ότι τράβηξε και τους μεγαλύτερους σε ηλικία θεατές, ενώ η συντονισμένη προσπάθεια της Ακαδημίας και το καναλιού ABC να καταστήσουν το σόου μαγνήτη και για τους νέους μέσω του Facebook και του Twitter απέφερε καρπούς.

Ετσι, στα social media άλλοι ασχολούνταν με τα αστεία του οικοδεσπότη (ο Κρίσταλ πήρε ανάμεικτες κριτικές για τη φετινή του παρουσία) και άλλοι, και ήταν πολλοί αυτοί, με τις νίκες της Μέριλ Στριπ και του Ζαν Ντιζαρντέν.

Αυτά όμως που έκαναν πάταγο ήταν μια υποτιθέμενη «δυσλειτουργία» του αποκαλυπτικού φορέματος της Τζένιφερ Λόπεζ και το... πόδι της Αντζελίνα Τζολί. Την ώρα που η Τζολί παρουσίαζε τα βραβεία σεναρίου, στο Twitter, ένας λογαριασμός με την ένδειξη «τοδεξίπόδιτηςάντζι» είχε 26.000 οπαδούς από τη στιγμή που έσκασε μύτη.

Βέβαια, μπορεί συγκριτικά με πέρυσι τα Οσκαρ να παρουσίασαν άνοδο στην τηλεθέαση, όμως, έχασαν από τα μουσικά βραβεία Γκράμι που συγκέντρωσαν περισσότερους τηλεθεατές (39,9 εκατ.)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ