"The ScrAtist": Ασπρόμαυρο βουβό Ice Age!

2012-02-24 15:50:59
Loading the player ...

Ή κορυφή είναι γλυκιά. Γι’ αυτό δεν κάνει εντύπωση που όλοι θέλουν λίγη από τη λάμψη του The Artist. Και δεν μπορούν να περιμένουν ούτε την επίσημη ενθρόνισή του στην οσκαρική απονομή.

Ή κορυφή είναι γλυκιά. Γι’ αυτό δε μας κάνει εντύπωση που όλοι θέλουν λίγη από τη λάμψη του «The Artist». Και δεν μπορούν να περιμένουν ούτε την επίσημη ενθρόνισή του στην οσκαρική απονομή.

Η ταινία – μαγνήτης των βραβείων που όπως όλα δείχνουν θα φύγει τα χαράματα της Δευτέρας από το Kodak Theatre με πολλά αγαλματάκια στις αποσκευές της, είναι το θέμα του ολοκαίνουργιου featurette του αγαπημένου καρτούν Ice Age 4: Continental Drift που θα μας δροσίσει το καλοκαίρι. Ο σκιουράκος Scrat γίνεται The Scratist σε ασπρόμαυρο βουβό πρόμο εποχής και κυνηγά το βελανίδι του σε ρυθμούς swing, διαβεβαιώνοντας πάντως τον φιλαράκο του Sid, ότι η ταινία τους δε θα είναι βουβή, αλλά σύγχρονη, έγχρωμη, ομιλούσα και τρισδιάστατη.

Το πρόμο είναι πανέξυπνο και αν ακόμα υπάρχει εκεί έξω κόσμος που δεν ξέρει τι είναι το «The Artist» θα το μάθει σίγουρα από την επόμενη εβδομάδα. Οπότε, καλό το timing για τον Σκρατ και τη Fox.

A.N

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ