Angry Birds: H Tαινία 2 - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Angry Birds: H Tαινία 2

The Angry Birds Movie 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2019
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ/Φινλανδία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τούροπ φαν Όρμαν, Τζον Ράις
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Πίτερ Άκερμαν, Άιαλ Ποντέλ, Τζόναθαν Στιούαρτ
    ΦΩΝΕΣ: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σάρλος, Λένα Μαραβέα
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σάιμον Ντάνσντον
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Χέιτορ Περέιρα
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 97'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Feelgood
    Angry Birds: H Tαινία 2

Πουλιά και γουρούνια ενώνονται για να αντιμετωπίσουν κοινό εχθρό σε ένα πετυχημένο στο σύνολό του σίκουελ που δεν ξεχνά τους ενήλικες παραθέτοντας αρκετές αναφορές για χάρη τους. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το πρώτο «Angry Birds» έβγαλε αρκετά χρήματα ώστε να δικαιολογεί ένα σίκουελ, ξεχάστηκε σχεδόν άμεσα όμως παρά τις πολλές καλές ιδέες που είχε στο περιεχόμενό του. Αυτές προήλθαν κυρίως από την ανάγκη εύρεσης υπόθεσης, καθώς τέτοια δεν υπήρχε στο διάσημο παιχνίδι που έκανε γνωστούς τον Ρεντ και την παρέα του. Η ιδέα ήταν τότε πως αυτά τα πουλιά έχουν προβλέψει ένα επικείμενο κακό, που δεν αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι λόγω της καλής ζωής που κάνουν. 

Στο δεύτερο φιλμ, πουλιά και γουρούνια τα έχουν βρει πλέον και ζουν αρμονικά στα νησιά τους, αλλά αυτό που πραγματικά θα τα ενώσει είναι η παρουσία ενός οργισμένου εχθρού που προσπαθεί να καταστρέψει τα 2 νησιά. Και αν στο πρώτο μέρος, το δυνατό κομμάτι της ιστορίας ήταν η ανακάλυψη του εχθρού και όχι η διάσωση, εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Η κοινή αποστολή παίζει με την έννοια του diversity, διατηρεί μια αξιοθαύμαστη χημεία και μπλέκει σε περιπέτειες που μπολιάζονται με χιούμορ επαρκές να διατηρήσει το ενδιαφέρον των ενηλίκων που θα συνοδεύουν παιδιά στο σινεμά, είτε μέσω της μουσικής είτε των πετυχημένων, σε αρκετές στιγμές, διαλόγων. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Angry Birds: H Tαινία 2
  • Angry Birds: H Tαινία 2