Έναν Γιατρό Παρακαλώ - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Έναν Γιατρό Παρακαλώ

Docteur?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2019
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γαλλία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τριστάν Σεγκέλα
    ΣΕΝΑΡΙΟ:Τζιμ Μπέρμαντ, Τριστάν Σεγκέλα
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Χακίμ Τζεμιλί, Μισέλ Μπλαν, Φρανκ Γκασταμπίντ, Σολέν Ριγκό
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φρεντρίκ Νουαρόμ
    ΜΟΥΣΙΚΗ:Γκρεγκουάρ Χετζέλ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Spentzos
    Έναν Γιατρό Παρακαλώ

Φαρσοκωμωδία στηριγμένη σε μια σειρά παρεξηγήσεων που φέρνει κάπως βεβιασμένα τα χριστουγεννιάτικα διδάγματα στο καλοκαίρι μας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Δύστροπος και όχι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τη ζωή του γιατρός, είναι ο μοναδικός που εφημερεύει για επισκέψεις στο σπίτι την παραμονή των Χριστουγέννων και βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με φιλόδοξο ντελιβερά (ή «επιχειρηματία» όπως αναφέρει ο ίδιος) και μετά από συμπτώσεις τραυματίζεται. Ο ντελιβεράς παίρνει τη θέση του, ακούγοντας live οδηγίες μέσω ακουστικού και κάπου εκεί τελειώνουν όλες οι εμπνεύσεις, καθώς μια σειρα όχι ιδιαίτερα κωμικών περιστατικών οδηγεί και τους δυο σε επανασχεδιασμό της ζωής τους. 

Στο τελευταίο εχει ρόλο και το πνεύμα των Χριστουγέννων, που παίρνει κάπως άτσαλα τα όσα συμβαίνουν και τα μετατρέπει σε μια αφορμή ώστε να προκύψουν δύο καινούριοι άνθρωποι την επόμενη μέρα. Το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτα τετριμμένο, χωρίς την παρουσία διαλόγων που θα μπορούσαν τουλάχιστον να δώσουν κάποιο χρώμα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του βετεράνου Μισέλ Μπλαν να στηρίξει το όλο εγχείρημα οι οποίες εμποδίζονται από τη μόνιμη έλλειψη χημείας που έχει με τον συμπρωταγωνιστή του. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Έναν Γιατρό Παρακαλώ
  • Έναν Γιατρό Παρακαλώ