Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2 - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2

Sheep and Wolves: Pig Deal

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2019
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ:Ρωσία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βλαντιμίρ Νικολάεφ
    ΣΕΝΑΡΙΟ:Βλαντιμίρ Νικολάεφ, Άντον Τιμοφέεφ, Αλεξέι Τσιτσίλιφ
    ΦΩΝΕΣ: Πάνος Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Μπέντζαμιν Ζέκερ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80'
    ΔΙΑΝΟΜΗ:ΝΕΟ Films
    Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2

Αμιγώς παιδική περιπέτεια από τη Ρωσία, κοντά στο στουντιακό αμερικανικό πρότυπο και μακριά από τις εμπνεύσεις και τη δημιουργικότητα που συχνά το συνοδεύει. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Σε μια εύφορη κοιλάδα, λύκοι και πρόβατα τα έχουν βρει και ζουν ειρηνικά προκαλώντας την οργή άλλων λύκων που δε μπορούν να απαρνηθούν τη φύση τους και θέλουν να ξαναγίνουν κυνηγοί. Ξεκινούν μια προσπάθεια αλλοτρίωσης της ουτοπικής κοινωνίας στην οποία αντιτίθενται, καταλήγοντας σε μετωπική σύγκρουση με βοήθεια από ξόρκια και απρόσμενους συμμάχους. 

Η συνέχεια ενός πετυχημένου ρωσικού animation του 2016 βρίσκει τους δημιουργούς του να σχεδιάζουν με άνεση τους χώρους και τους χαρακτήρες, κρατώντας απλά μια κεντρική ιδέα που δεν εμπλουτίζεται. Η ουτοπική κοινωνία που χτίζούν τα δύο είδη δεν αξιοποιείται, όυτε καν κωμικά, και η περισσότερη ώρα αναλώνεται σε σχέδια μάχης, ήρωες και προδότες με μια αισθητική που παραπέμπει σε σύγχρονες ταινίες που γυρίζονται κυρίως για την τηλεόραση και αφήγηση που όχι απλά δεν αφορά τους μεγάλους αλλά μοιάζει να στοχεύει σχεδόν αποκλειστικά στην προσχολική ηλικία. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2
  • Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2