Όταν Έγινα Πλούσιος - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Όταν Έγινα Πλούσιος

Si Yo Fuera Rico

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2019
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ισπανία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλβάρο Φερνάντεζ Αρμέρο
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Αλβάρο Φερνάντεζ Αρμέρο, Άντζελα Αρμέρο, Τομ Φερνάντεζ
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Άλεξ Γκαρσία, Αντριάν Λάστρα, Αλεξάντρα Χιμένεθ
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αϊτορ Μαντσόλα
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Βανέσα Γκάρντε
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Weird Wave
    Όταν Έγινα Πλούσιος

Εισπρακτική επιτυχία στην Ισπανία πάνω σε μία φάρσα με κερδισμένο λαχείο, με λίγες κωμικές εκλάμψεις και υπερβολική προσήλωση στις συμπτώσεις και τα ηθικά διδάγματα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Δεύτερη κωμωδία παρεξηγήσεων με τον Ισπανό ηθοποιό Άλεξ Γκαρσία αυτό το καλοκαίρι, μετά το «Μέχρι ο Γάμος να Μας Μεθύσει», με τον ίδιο να διαχειρίζεται με απλότητα το ρόλου του τύπου που μπλέκει εύκολα και προσπαθεί να ξεγλιστρήσει από προβλήματα. Οι περιπέτειές του μάλλον κάνουν κλικ στο ισπανικό κοινό, όμως εκτός χώρας είναι μια συνηθισμένη περίπτωση κωμωδίας που τη συναντούμε ακόμη και στον παλιό εγχώριο κινηματογράφο, όπως και στον πιο εμπορικό σύγχρονο. 

Με θέμα ένα κερδισμένο λαχείο και μια διπλή ζωή που προκύπτει, καθώς ο ήρωας κρύβει από φίλους και εν διαστάσει σύζυγο τα εκατομμύριά του, παρακολουθούμε όλη την ώρα ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων, μέχρι το σημείο που η ταινία αρχίζει και πατά αποκλειστικά πάνω σε μια σειρά από λαϊκά ηθικά διδάγματα. Έτσι το όποιο χιούμορ διαδέχονται νουθεσίες πάνω στα σημαντικά πράγματα της ζωής, τα διλήμματα φίλοι και οικογένεια ή χρήματα, με συμβιβαστικές λύσεις ώστε να ζήσουν όλοι καλά και εμείς καλύτερα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Όταν Έγινα Πλούσιος
  • Όταν Έγινα Πλούσιος