«Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»: Δείτε τα character posters της ταινίας - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:04
2/4

«Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»: Δείτε τα character posters της ταινίας

«Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»: Δείτε τα character posters της ταινίας

Οι «Εκδικητές» της Marvel επιστρέφουν σύσσωμοι για την τρίτη (κοινή) τους περιπέτεια στο επικό «Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας».

Από τον Πάνο Γκένα

Από το «Iron Man» του 2008 μέχρι και το πιο πρόσφατο «Thor: Ragnarok», η Marvel κατάφερε μεθοδικά να γίνει συνώνυμο μιας δεκαετίας μπλοκμπάστερ που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από 18 (μαζί με το πρόσφατο «Black Panther») ταινίες. Κι αν ανυπομονείτε για την 19η, το «Avengers: Infinity War», το χορταστικό τρέιλερ θα σας κάνει συντροφιά μέχρι τις 26 Απριλίου, ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στην Ελλάδα.

Με επιβεβαιωμένο καστ τους (πάρτε ανάσα): Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Άντονι Μακί, Πολ Μπέτανι, Ελίζαμπεθ Όλσον, Τζέρεμι Ρένερ, Τσάντγουικ Μπόσμαν, Σεμπάστιαν Σταν, Ντον Τσιντλ, Κρις Πρατ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζόι Σαλντάνα, Πομ Κλέμεντιφ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Σον Γκαν, Τομ Χόλνατ, Τζος Μπρόλιν και Πολ Ραντ, η τρίτη ταινία «Avengers» έχει την υπόσχεση πως θα είναι μία αντυπωσιακή, παρέλαση των αγαπητών ηρώων της Marvel.

Σε σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο, που επιστρέφουν μετά τα «Captain America: The Winter Soldier» και «Captain America: Civil War», το «Infinity War» είναι ουσιαστικά το πρώτο κομμάτι μιας μεγαλύτερης ιστορίας που θα ολοκληρωθεί το 2019 με το (ατιτλοφόρητο) τέταρτο «Avengers» και θα σημάνει το τέλος της κινηματογραφικής μάχης για μερικούς πό τους σούπερ-ήρωες και τους ηθοποιούς που τους υποδύονται.

Ένα κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί, το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: 

Καθώς οι Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνέχισαν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές πολύ μεγάλες για να τις χειριστεί μόνος του ένας ήρωας, μία νέα απειλή εμφανίστηκε από τις σκιές του σύμπαντος: ο ηγεμονικός Thanos (Τζος Μπρόλιν), που έχει στόχο να συγκεντρώσει τις έξι Infinity Stones, και να τις χρησιμοποιήσει για να επιβάλει την εξουσία του. Όλα όσα αντιμετώπισαν οι Εκδικητές οδηγούν σ' αυτή τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και η ίδια η ύπαρξη, δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

Δείτε το τρέιλερ του «Avengers: Infinity War» και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα recap (ή να έχετε συγκεντρωμένες) όλες τις ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ρίξτε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 26 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D.

Διαβάστε ακόμη
Το Vanity Fair γιορτάζει τα 10 χρόνια του Marvel Cinematic Universe

«Iron Man» (2008) του Τζο Φαβρό
«Ο Απίθανος Hulk» (2008) του Λούις Λετεριέ
«Iron Man 2» (2010) του Τζο Φαβρό
«Thor» (2011) του Κένεθ Μπράνα
«Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America» (2011) του Τζο Τζόνστον
«Οι Εκδικητές» (2012) του Τζος Γουίντον
«Iron Man 3» (2013) του Σεΐν Μπλακ
«Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» (2013) του Άλαν Τέιλορ
«Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» (2014) των Άντονι & Τζο Ρούσο
«Οι Φύλακες του Γαλαξία» (2014) του Τζέιμς Γκαν
«Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron» (2015) του Τζος Γουίντον
«Ant-Man» (2015) του Πέιτον Ριντ
«Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» (2016) των Άντονι & Τζο Ρούσο
«Doctor Strange» (2016) του Σκοτ Ντέρικσον
«Φύλακες του Γαλαξία 2» (2017) του Τζέιμς Γκαν
«Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του» (2017) του Τζον Γουότς
«Thor: Ragnarok» (2017) του Τάικα Γουαϊτίτι
«Black Panther» (2018) του Ράιαν Κούγκλερ

αναμένονται
«Avengers: Infinity War» (2018) των Άντονι & Τζο Ρούσο
«Ant-Man and the Wasp» (2018) του Πέιτον Ριντ
«Captain Marvel» (2019) των Άννα Μποντεν & Ράιαν Φλεκ
«Ατιτλοφόρητο Avengers 4» (2019) των Άντονι & Τζο Ρούσο
«Ατιτλοφόρητο σίκουελ Spider-Man» (2019)
«Φύλακες του Γαλαξία 3» (2020) του Τζέιμς Γκαν