To «Brazil» έριξε την αυλαία του 9ου Athens Open Air Film Festival [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
18:04
3/9

To «Brazil» έριξε την αυλαία του 9ου Athens Open Air Film Festival [photos]

To «Brazil» έριξε την αυλαία του 9ου Athens Open Air Film Festival [photos]

Ραντεβού σύντομα με τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, το επετειακό 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!

Από το cinemagazine.gr


Το 9ο Athens Open Air Film Festival έριξε αυλαία με την προβολή του «Brazil» του Τέρι Γκίλιαμ. Ευχαριστούμε πολύ που για ακόμα μια χρονιά περάσαμε μαζί το καλοκαίρι και είδαμε σπουδαίες ταινίες στα πιο απίθανα και όμορφα μέρη της Αθήνας - και όχι μόνο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι με την υπόσχεση να σας προσφέρουμε ακόμα πιο ξεχωριστές κινηματογραφικές εμπειρίες κάτω από τα αστέρια και στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Ευχαριστούμε για τη σημαντική και σταθερή υποστήριξη τους συνεργάτες μας: τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηνών, τη μπίρα Fischer που δρόσισε για ακόμα ένα καλοκαίρι τις προβολές μας, το British Council για τη συνδιοργάνωση του αφιερώματος «British 80», το ferryhopper που μας ταξιδεύει στους καλοκαιρινούς μας προορισμούς, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Festival Plein Air, το Ινστιτούτο Goethe, την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, της Πρεσβεία της Αυστραλίας και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα κινηματογραφικά μας ραντεβού δεν σταματούν όμως εδώ: το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας θα διαδεχθεί η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, το επετειακό 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί από στις 18-29 Σεπτεμβρίου.

Συντονιστείτε στο cinemagazine.gr και aiff.gr για όλα τα νέα του Φεστιβάλ και ραντεβού στις αίθουσες με μεγάλες πρεμιέρες, παράλληλες εκδηλώσεις, εκλεκτούς προσκεκλημένους πάρτι και πολλές εκπλήξεις!