Όχι πια Μποντ, μόνο Κρεγκ! Ο Ντάνιελ Κρεγκ φωτογραφίζεται για το περιοδικό GQ - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
14:02
10/3

Όχι πια Μποντ, μόνο Κρεγκ! Ο Ντάνιελ Κρεγκ φωτογραφίζεται για το περιοδικό GQ

Όχι πια Μποντ, μόνο Κρεγκ! Ο Ντάνιελ Κρεγκ φωτογραφίζεται για το περιοδικό GQ

Ο Τζέιμς Μποντ για λίγο καιρό ξαποσταίνει!

Από τον Πάνο Γκένα

 

Μπορεί το «No Time to Die» (διαβάστε περισσότερα στο άρθρο εδώ) να αναβλήθηκε για Νοέμβρη, η προωθητική καμπάνια της ταινίας όμως τρέχει κανονικά, ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί. Το περιοδικό GQ φιλοξενεί λοιπόν με την ευκαιρία τον Ντάνιελ Κρεγκ στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου και στο αφιέρωμα με τίτλο «Καρδιά Δολοφόνου: Πώς ο Ντάνιελ Κρεγκ άλλαξε τον Μποντ για πάντα».

Στο πολυσέλιδο άρθρο, ο συντάκτης Σαμ Νάιτ ομολογεί πως θεωρεί τον Κρεγκ ως τον καλύτερο Μποντ. Βάσιμο επιχείρημά του το γεγονός πως μετέτρεψε έναν εξεζητημένο, camp μυστικό πράκτορα σε έναν χαρακτήρα με διαστάσεις και δεν έχει άδικο. Ο ίδιος ο Κρεγκ, στην ηλικία των 52 φωτογραφίζεται ημίγυμνος για το περιοδικό φανερώνοντας την καλή φυσική του κατάσταση, και εξομολογείται πως είχε μεγαλύτερη εμπλοκή στο σενάριο της 25ης περιπέτειας Μποντ.

«Αυτή είναι η τελευταία μου ταινία [σ.τ.σ. της σειράς]. Είχα κρατήσει στο παρελθόν κλειστό το στόμα μου, κρατούσα αποστάσεις και όσο κι αν το σέβομαι το μετανοιώνω», δηλώνει ο Κρεγκ σχετικά με σενάρια των προηγούμενων ταινιών Μποντ που συμμετείχε. Ο ηθοποιός μάλιστα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσληψη της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ του «Fleabag» στη μέση των γυρισμάτων. «Ήμουν πιεστικός στα meetings, απότομος και ίσως αγενής [...] Έλεγα όμως πάντα συγγνώμη».

Δείτε στο gallery τις φωτογραφίες του Ντάνιελ Κρεγκ για το GQ από τον Λάχλαν Μπέιλι και κορονοϊού επιτρέποντος πείτε «No Time to Die» στις 12 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο GQ εδώ: www.gq.com/story/daniel-craig-james-bond-no-time-to-die-cover-2020