Η Mondo αφιερώνει τα νέα της πόστερ στα «Τέρατα της Universal» [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:42
4/1

Η Mondo αφιερώνει τα νέα της πόστερ στα «Τέρατα της Universal» [photos]

Η Mondo αφιερώνει τα νέα της πόστερ στα «Τέρατα της Universal» [photos]

Τα θρυλικά τέρατα της Universal βγαίνουν από τα «δημιουργικά» υπόγεια του στούντιο για να πιάσουν θέση στους τοίχους σας.

Από τον Πάνο Γκένα

Η εταιρεία Mondo, συνώνυμο υψηλής αισθητικής και γραφιστικής ιδιοφυίας σχετικά με την τέχνη του κινηματογραφικού πόστερ, εμπνέεται από τον μύθο του Φρανκεντάιν, τον απέθαντο Δράκουλα, την αιωνόβια Μούμια και τον Λυκάνθρωπο κ.α., για να αποδώσει εικαστικά το μεγαλείο των θρυλικών «Τεράτων της Universal».

Από τις 19-27 Ιανουαρίου η γκαλερί της Mondo θα φιλοξενήσει τα τέρατα που γέννησαν τους πιο συναρπαστιούς κινηματογραφικούς εφιάλτες μας, και εσείς μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα πόστερ της ονειρικής συλλογής στο gallery παραπάνω.

Οι καλλιτέχνες (μεταξύ των οποίων και ο Τζόναθαν Μπάρτον που έχει επιμεληθεί εξώφυλλα του Περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ και την αφίσα του 3ου Athens Open Air Film Festival) που ζωγράφισαν/δημιούργησαν τα νέα πόστερ της Mondo είναι οι: Jonathan Burton, Sam Wolfe Connelly, Francesco Francavilla, Ken Garduno, Brandon Holt, Matthew Peak, Phantom City Creative, Eric Powell, Gary Pullin, Greg Ruth, Jessica Seamans, Stan & Vince, Ken Taylor, Matt Ryan Tobin και Bruce White.