Suburban Dog Lady: Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Έμα Στόουν και τα σκυλιά της [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
15:40
14/2

Suburban Dog Lady: Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Έμα Στόουν και τα σκυλιά της [photos]

Suburban Dog Lady: Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την Έμα Στόουν και τα σκυλιά της [photos]

Η προσπάθεια μιας καλοντυμένης  γυναίκας να ελέγξει τα 15 σκυλιά της είναι το concept του editorial μόδας του περιοδικού W, που επιμελήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης.  

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

 

«Σε ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο απόγευμα στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, μια γυναίκα με το όνομα Φίλις στέκονταν στον μπροστικό της κήπο προσπαθώντας να ελέγξει τα 15 σκυλιά της». Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία αυτής της φωτογράφισης του περιοδικού W, την οποία ετοίμασε ο Γιώργος Λάνθιμος, τοποθετώντας μπροστά από τον φακό την Έμα Στόουν με την οποία συνεργάστηκε στην «Ευνοούμενη». 

«Είχαμε σκεφτεί αρχικά την ιδέα μιας γυναίκας που λατρεύει τα λούτρινα ζωάκια. Το συζήτησα με την Έμα που μου είπε πως λατρεύει τα σκυλιά οπότε αλλάξαμε το concept και τη βάλαμε δίπλα σε 15 αληθινά σκυλιά» είπε ο Έλληνας σκηνοθέτης. Σε κάποια δωμάτια γέμισε το ντεκόρ με ζωγραφιές, φωτογραφίες και μαξιλάρια που είχαν πάνω τους σκυλιά, προσπαθώντας να κάνει τα αληθινά που βρίσκονται στο δωμάτιο να ξεχωρίζουν με δυσκολία.

«Τα ζώα είναι μέρος της ζωής μας, γι' αυτό βρίσκονται σχεδόν πάντα στις ταινίες μου. Αλλά βρίσκω τη σχέση που έχουμε με αυτά πολύ περίεργη. Όπως για παράδειγμα το ότι υπάρχουν ζώα που είναι ΟΚ να τα τρώμε και άλλα που δεν θα το κάναμε ποτέ. Πολύ περίεργο. Και όλοι αγαπάμε τα σκυλιά. Τι συμβαίνει όμως σε μια γυναίκα που έχει 15 σκυλιά; Τι λέει αυτό για τη ζωή της;»