Βίντεο: Οι «φωνές» του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
13:11
19/7

Βίντεο: Οι «φωνές» του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

 Cumberbitches alert!

Από τον Πάνο Γκένα

Είναι ο Κος Σέρλοκ Χολμς, αλλά και ο «Dr. Strange». Ο ιδιόρρυθμος Άλαν Τιούρινγκ του «Παιχνιδιού της Μίμησης», αλλά και ο Τζούλιαν -WikiLeaks- Ασάνζ του «Fifth Estate». Είναι ο Ριχάρδος ο Γ' του «The Hollow Crown», ο «Patrick Melrose», αλλά και η φωνή του Νοσφιστή από την τριλογία του «Χόμπιτ».

Είναι ο άνθρωπος που έγραψε μία συγκινητική επιστολή στον Αγιο Βασίλη, ο ηθοποιός που δεν διστάζει να κάνει photo-bombing σε οποιαδήποτε φωτογραφία σελέμπριτι, να κάνει τη βίδρα σε talk-show, αλλά και να μιλήσει ανοιχτά ενάντια στην Χρυσή Αυγή και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα ομοφυλοφίλων.

Ξεχάστε τα παραπάνω. Είναι ο Κος Κάμπερμπατς και πέρα από τις καλλιτεχνικές επιλογές ή το πολυπληθές γκρουπ των Cumberbitches του, έχει μία χαρισματική (και χαρακτηριστική) χροιά φωνής.

Το βίντεο των Fandor Keyframe εξετάζει την ερμηνευτική ποιότητα της φωνής του Κάμπερμπατς και πριν τον δούμε στα επερχόμενα «Brexit», «Γκριντς» και «Mowgli», το βίντεο πιστοποιεί πως το σωστό κάστινγκ δεν ψάχνει πάντα το σωστό πρόσωπο, αλλά και τη σωστή φωνή.