Βίντεο: Τα πολλαπλά πρόσωπα του Μάικλ Φασμπέντερ - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
8:03
2/4

Βίντεο: Τα πολλαπλά πρόσωπα του Μάικλ Φασμπέντερ

Με αφορμή τα σημερινά (2/4) γενέθλια του Μάικλ Φασμπέντερ, ένα βίντεο παρουσιάζει τις φυσικές «μεταταλλάξεις» του γνωστού ηθοποιού όπως αποτυπώνονται στο πρόσωπό του την τελευταία δεκαετία.

Σχεδόν μια δεκαπενταετία από την εμφάνιση ενός νεαρού, άγνωστου ακόμη προσώπου, στους «300» του Ζακ Σνάιντερ, ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι σήμερα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του που μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να αναλαμβάνει ρόλους σε μικρά arthouse φιλμ παράλληλα με φημισμένα blockbusters. 

Η πρώτη ταινία του στηρίχθηκε πάνω στον Φασμπέντερ ήταν το εξαιρετικό «Hunger» του Στιβ ΜακΚουίν το 2008, όπου μεταξύ άλλων η κάμερα βρήκε ερμηνευτικό καμβά σε αρκετά κοντινά στο πρόσωπο του ηθοποιού. Κάτι που αποδείχθηκε σήμα κατατεθέν στην εξέλιξη της καριέρας του.

Το βίντεο-αφιέρωμα του Fandor πάνω στη σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους φακούς των σκηνοθετών και το πρόσωπο του Μάικλ Φασμπέντερ, αναδεικνύει του πολύπλευρο ταλέντο του και δικαιολογεί το ότι θεωρείται ένας από τους πιο ξεχωριστούς και γοητευτικούς ηθοποιούς της εποχής μας.