Βίντεο: Επτά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τα «Άφθαρτος» και «Διχασμένος» - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
15:18
18/1

Βίντεο: Επτά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τα «Άφθαρτος» και «Διχασμένος»

Το Cinefix σας προετοιμάζει για το «Glass» κοιτώντας λεπτομέρειες από τα 2 προηγούμενα φιλμ της αναπάντεχης τριλογίας του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μακροχρόνιο σχέδιο ή στιγμιαία έμπνευση; Ολοκλήρωση τριλογίας ή ξεκίνημα κάτι καινούριου και μεγαλύτερου; Meta σχολιασμός για τον κόσμο των κόμικς ή ένα απλό θρίλερ; Πολλά θα γραφτούν τις επόμενες μέρες για το «Glass» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν καθώς ενώνει μια ταινία που έκανε πριν 19 χρόνια με την περσινή απρόσμενη επιτυχία του «Διχασμένου» δημιουργώντας ένα δικό του σύμπαν.

Το «Glass» μεταξύ άλλων υπενθύμισε στο κοινό την ωραιότερη ταινία στην φιλμογραφία του Σιάμαλαν, τον αδικημένο στην εποχή του «Άφθαρτο» που δεν ανταποκρίθηκε τότε στις απαιτήσεις ενός κοινού διψασμένου για κάτι αντίστοιχο με την «Έκτη Αίσθηση». Ο Σιάμαλαν ξαναγυρνά σε αυτό και μαζί με όσα έγιναν στον «Διχασμένο» παρουσιάζει κάτι καινούριο. Οι συχνά κρυπτικές ταινίες του όμως περιέχουν μικρά χαρακτηριστικά που εύκολα μπορούν να ξεφύγουν από το μάτι του θεατή. Εδώ έρχεται το βίντεο του Cinefix για όσους θέλουν να δουν πανέτοιμοι το «Glass». 

Συγκεκριμένα, περιέχει και αναλύει επτά λεπτομέρειες που καλό είναι να έχετε στο νου σας πριν δείτε το νέο φιλμ. Δείτε τις παρακάτω: