Εμπόλεμη Ζώνη - ταινιες || cinemagazine.gr

Εμπόλεμη Ζώνη

Land of Bad

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2024
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ
  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γουίλιαμ Γιούμπανκ
  ΣΕΝΑΡΙΟ: Γουίλιαμ Γιούμπανκ, Ντέιβιντ Φριγγέριο
  ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λίαμ Χέμσγουορθ, Ράσελ Κρόου, Λουκ Χέμσγουορθ, Ρίκι Γουίτλ, Μίλο Βεντιμίλα
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αγκουστίν Κλάραμουντ
  ΜΟΥΣΙΚΗ: Μπράντον Ρόμπερτς
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 110'
  ΔΙΑΝΟΜΗ: Spentzos Film
  Εμπόλεμη Ζώνη

Με τα τερτίπια του και τις επινοήσεις του, ο Ράσελ Κρόου αναβαθμίζει μια τετριμμένη περιπέτεια με την υπογραφή του Γουίλιαμ Γιούμπανκ (Love, Underwater).

Ένας αρχάριος ελεγκτής μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας έμπειρος πιλότος drone υποστηρίζουν μια ομάδα της Delta Force καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν μια αποστολή που πήγε στραβά, σε επιχείρηση διάσωσης.

Με πρωταγωνιστές τους Russell Crowe και Liam Hemsworth, μια μυστική επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων στις Νότιες Φιλιππίνες εξελίσσεται σε μια 48ωρη βίαιη μάχη για την επιβίωση. Όταν μια ελίτ ομάδα δέχεται ενέδρα στην εχθρική επικράτεια, ο αρχάριος αξιωματικός Kinney (Hemsworth) μένει μόνος αλλά αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν πίσω. Με το αεροπορικό χτύπημα να πλησιάζει, η μόνη ελπίδα του Kinney εξαρτάται από την καθοδήγηση του πιλότου drone της Πολεμικής Αεροπορίας, Reaper (Crowe), ο οποίος καθοδηγεί τον Kinney στον δρόμο εκτός της εμπόλεμης ζώνης , προσπαθώντας να αποφύγει τον άγνωστο κίνδυνο, όπου κάθε κίνηση θα μπορούσε να είναι η τελευταία τους.

Ο σκηνοθέτης δηλώνει: «Είναι καταρχάς μια ταινία για τη φιλία. Κατά τη συγγραφή της ταινίας, αυτός ο δεσμός ήταν μεταξύ των βασικών χαρακτήρων, κολλημένοι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση σε ένα τοπίο που δεν συγχωρεί. Όταν έφτασα στα γυρίσματα στην Αυστραλία, διαπίστωσα ότι αυτός ο δεσμός ξεπέρασε τη σελίδα με δύο τρόπους: Σφυρηλατήθηκε μεταξύ των ηθοποιών και είναι μια βασική αξία της χώρας στην οποία κάναμε τα γυρίσματα. Ήταν αυτή η συντροφικότητα - από την έρευνα και τη σύνταξη ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ (Land of Bad) - του σεναρίου με τον συν-σεναριογράφο και παραγωγό μου David Frigerio, μέχρι τις ιστορίες που ακούσαμε από πραγματικούς στρατιώτες της Delta Force, και αυτό που έζησα στα γυρίσματα - αυτό έκανε την ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ μια αξέχαστη εμπειρία. »

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Εμπόλεμη Ζώνη
 • Εμπόλεμη Ζώνη