Minions 2:Η Άνοδος του Γκρου (Mε υπότιτλους) - ταινιες || cinemagazine.gr

Minions 2:Η Άνοδος του Γκρου (Mε υπότιτλους)

Minions:The Rise of Gru

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2022
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κάιλ Μπαλντά
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Μάθιου Φόγκελ
    ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Στιβ Καρέλ, Άλαν Άρκιν, Τζούλι Άντριους, Μισέλ Γεό
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 87
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Tulip Entertainment
    Minions 2:Η Άνοδος του Γκρου (Mε υπότιτλους)

Τα Minions και ο Γκρου επιστρέφουν σε μια πολύχρωμη '70s περιπέτεια που (μάλλον) δεν θα απογοητεύσει τους λιλιπούτειους φαν τους franchise.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Σταδιακά τα  Minions, τα κίτρινα sidekicks που μιλούν τη δική τους, χαριτωμένη γλώσσα, ξεπέρασαν σε δημοσιότητα τον «Απαισιότατο» Γκρου.  To merchandise τους αποφέρει μυθικά κέρδη, ενώ χιλιάδες memes προκύπτουν καθημερινά με τα Minions να βρίσκονται να μιλούν για κάθε πιθανό κι απίθανο θέμα, από την ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού για τακτική ενυδάτωση μέχρι την ελληνική λεβεντιά. Έτσι, η νέα αυτή ταινία που αναφέρεται κυρίως στα προεφηβικά χρόνια του Γκρου και στον συγχρωτισμό του με άλλους αρχι-κακούς αντί να φέρει την ετικέτα «Εγώ, ο Απαισιότατος», βαπτίζεται «Minions».

Το '70s σκηνικό δίνει περισσότερο χρώμα στο background και μεγαλύτερη δουλειά στους σχεδιαστές, το soundtrack θα προκαλέσει σίγουρα χαμόγελα στους λάτρεις της δεκαετίας, αν και το υπόλοιπο ηχοτόπιο της ταινίας παραμένει υπερφορτωμένο - οι ταινίες της Illumination μπορούν κάλλιστα να προκαλέσουν νευρικό κλονισμό στους γονείς. Οι τζειμσμποντικοί τίτλοι αρχής με τα Minions να λικνίζονται στους ρυθμούς της...κινέζικης εκδοχής του «Bang Bang (Μy Baby Shot me Down)» δίνουν το έναυσμα για μια ταινία που θα κλείσει το μάτι στους φαν των περιπετειών του 007 στην εποχή Ρότζερ Μουρ, ταυτόχρονα όμως ίσως να αποτελούν και το καλύτερο εύρημα της ταινίας. Τα παιδιά θα περάσουν καλά, οι ενήλικες θα σκοτώσουν την ώρα τους σχετικά απροβλημάτιστα, ειδικά αν έχουν κι ένα ζευγάρι ωτοασπίδες μαζί τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Minions 2:Η Άνοδος του Γκρου (Mε υπότιτλους)
  • Minions 2:Η Άνοδος του Γκρου (Mε υπότιτλους)