Ποδαρικό με Τομ Χανκς! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα και αντίτυπα του βιβλίου «Ένας άντρας που τον λένε Ούβε» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
4/1

Ποδαρικό με Τομ Χανκς! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα και αντίτυπα του βιβλίου «Ένας άντρας που τον λένε Ούβε»

Το ΣΙΝΕΜΑ cinemagazine.gr σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment σάς κάνουν δώρα από την ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

O τυπολάτρης και γκρινιάρης Όττο Άντερσον (Τομ Χανκς), δεν βρίσκει κανένα νόημα στη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Είναι έτοιμος να βάλει ένα τέλος, αλλά τα σχέδια του διακόπτονται όταν μία πληθωρική οικογένεια μετακομίζει στη γειτονιά. Ο Όττο θα βρει τον μάστορά του στην ετοιμόλογη, νέα γειτόνισσα, που τον προκαλεί να αλλάξει κοσμοθεωρία. Η απρόσμενη φιλία τους θα ανατρέψει ευχάριστα την καθημερινότητά του.

Ο Τομ Χανκς κάνει ποδαρικό το 2023 και παραδίδει μία ακόμα απολαυστική ερμηνεία σε έναν κόντρα ρόλο, υποδυόμενος τον γκρινιάρη και αντιπαθητικό Όττο. Ο απροσάρμοστος χαρακτήρας αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό με το best seller μυθιστόρημα του Σουηδού Φρέντρικ Μπάκμαν (Ένας Άντρας που τον Λένε Ούβε), που συνέχισε την επιτυχία του με την ομότιτλη σουηδική ταινία, υποψήφια για δύο Όσκαρ.

Ο σκηνοθέτης, Μαρκ Φόρστερ, ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον σεναριογράφο Ντέιβιντ Μαγκί, μετά την ταινία «Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ» και παρουσιάζει μία αστεία και συγκινητική ιστορία για την αξία της φιλίας και της κοινότητας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Ούβε είναι πενήντα εννέα χρονών και ζει μόνος. Έχει αυστηρές αρχές και μια ρουτίνα που δεν αλλάζει ποτέ. Κάθε μέρα επιθεωρεί τη γειτονιά και ελέγχει αν τηρούνται οι κανόνες που έχει ορίσει ο σύλλογος ιδιοκτητών ακινήτων. Οι γείτονες τον θεωρούν απρόσιτο, ψυχρό και ιδιότροπο. Ο κόσμος τον απογοητεύει διαρκώς, κι εκείνος δεν διστάζει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του σε κάθε ευκαιρία. Μια μέρα οι νέοι θορυβώδεις γείτονες της απέναντι μονοκατοικίας καταστρέφουν το γραμματοκιβώτιό του στην προσπάθειά τους να παρκάρουν ένα τρέιλερ. Κι έτσι αρχίζουν οι καβγάδες, αλλά και μια αναπάντεχη φιλία, που αλλάζει όχι μόνο τη ζωή του Ούβε αλλά και ολόκληρης της γειτονιάς.

Το πρώτο βιβλίο του Φρέντρικ Μπάκμαν, με το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστός, κυκλοφορεί σε 43 χώρες και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Μια αστεία, συγκινητική και βαθιά ανθρώπινη ιστορία για τη μοναξιά, τις δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και την ανθρωπιά που μπορεί να κρύβεται εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

      

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment κάνουν δώρο σε τέσσερις τυχερ@ς το βιβλίο του Φρέντρικ Μπάκμαν (κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέδρος) και σε δυο ακόμη τυχερ@ς από ένα θερμός, συλλεκτικό δώρο από την ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο».

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, γράψτε το όνομά σας στα σχόλια του post της επίσημης σελίδας του cinemagazine.gr στο facebook. Οι νικητ@ θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο» κυκλοφορεί 5 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.