Πόσα μυστικά κρύβει ένας έρωτας; Κερδίστε προσκλήσεις για το «Μετά την Αγάπη» στον Δαναό - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:01
15/12

Πόσα μυστικά κρύβει ένας έρωτας; Κερδίστε προσκλήσεις για το «Μετά την Αγάπη» στον Δαναό

Το cinemgazine.gr και η StraDa Films σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε την ταινία «Μετά την Αγάπη» με την συγκλονιστική Τζοάνα Σκάνλαν στον κινηματογράφο Δαναό, αυτή την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 20:15.

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλίμ Χαν που προβλήθηκε στην Εβδομάδα Κριτικής του φεστιβάλ των Καννών 2020 και από τότε έχει χαράξει μια εξαιρετική πορεία στα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, αφού βραβεύτηκε για την ερμηνεία της Τζοάνα Σκάνλαν στο περσινό φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ καρπώθηκε και το BIFA καλύτερης ταινίας, έρχεται και στις ελληνικές αίθουσες.

Η ιστορία της Μέρι, που μετά τον θάνατο του συζύγου της θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό του στην άλλη άκρη του αγγλικού καναλιού, στο Καλαί της Γαλλίας, είναι ένα αφοπλιστικά συγκινητικό ντεμπούτο. 

Με τις κριτικές να είναι με το μέρος της, η ταινία «Μετά την Αγάπη» κεντάει ένα υψηλών αποχρώσεων δράμα για δυο άγνωστες γυναίκες, που θα χρειαστεί αν επαναδιαπραγματευτούν τον ορισμό της αγάπης και του «μαζί». 

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς (5 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Μετά την Αγάπη» στον κινηματογράφο Δαναό (Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι, μετρό Πανόρμου) αυτή την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 20:15. H είσοδος στον κινηματογράφο θα επιτρέπεται μονάχα με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία θα προβάλλεται αποκλειστικά στους κινηματογράφους Δαναό και Ιντέαλ από αυτή την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.