Καλωσορίστε τα «Μπάσταρδα»! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Πάστρα - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
19/5

Καλωσορίστε τα «Μπάσταρδα»! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Πάστρα

Το cinemagazine.gr και το Cinobo, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Μπάσταρδα» του Νίκου Πάστρα στο θερινό σινεμά Ριβιέρα.

Tα Μπάσταρδα έχουν αφήσει την πόλη μόνη της. Στην εξοχή το νέο τους σπίτι μυρίζει μόνο καλοκαίρι. Πέντε κορίτσια και πέντε αγόρια ζούνε εδώ και τώρα για το τώρα. Εδώ δε πλησιάζει κανείς, εδώ όλοι φυλάνε, σκοπιά, φιλάνε ο ένας τον άλλον, παίζουν τους νεκρούς. Είναι ακόμα παιδιά. Είναι τα δικά σας παιδιά. Τα δικά μας μπάσταρδα.

Eπανεφεύρεση της ελληνικής οικογένειας με glitter, neon φώτα και ψυχή. Αργυρός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και υποψηφιότητες για Βραβεία Ίρις Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και Πρωτότυπης Μουσικής, για το σέξι και δροσερό ντεμπούτο του Νίκου Πάστρα.

Ειδικές Προβολές

Το Cinobo θα διοργανώσει τρεις ειδικές προβολές στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46, Αθήνα) παρουσία σκηνοθέτη, που θα συζητήσει με το κοινό μετά το τέλος της πρώτης προβολής, την Παρασκευή 26, την Κυριακή 28 και την Τρίτη 30 Μαΐου.

Σημείωμα σκηνοθέτη Νίκου Πάστρα

Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ γυρίστηκαν σε μια περίοδο που ο κόσμος έμοιαζε να τελειώνει. Ίσως για αυτό έχουν μια αίσθηση απελπισίας. Η ιδέα τους γεννήθηκε από την αντίδραση στην αδράνεια των καιρών της καραντίνας, μα πρώτα και κύρια από τους δέκα υπέροχους, νέους ηθοποιούς που έδωσαν τους εαυτούς τους στο να γεννηθούν αυτοί οι χαρακτήρες. Μαζί φτιάξαμε το σενάριο, μαζί δημιουργήσαμε τη συνθήκη, μαζί μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι με το φανταστικό μας συνεργείο, στη μέση του πουθενά και ζήσαμε για ένα μήνα φτιάχνοντας την ταινία. Πόσο ειρωνικό που φτιάξαμε μια οικογένεια για να μιλήσουμε κατά της. Συνειδητοποιώ πως αυτό που έχω γράψει μέχρι τώρα έχει πολλά «μαζί», απλά γιατί το «μαζί» έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Κι επίσης, πως τελικά είναι μια ταινία υπέρ της οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ναταλία Swift, Ζαχαρίας Γουέλα, Αφροδίτη Καποκάκη, Εριφύλη Κιτζόγλου, Χριστίνα Κυπραίου, Μάριο Μπανούσι, Γιώργος Μπουφίδης, Κατερίνα Νταλιάνη, Χρήστος Πούλος-Ρένεσης, Γιάννης Τομάζος, Michele Valley, Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννης Κοκιασμένος, Νίκος Κουρής, Μπάμπης Μακρίδης, Γιούλα Μπούνταλη, Αργύρης Ξάφης, Εύη Σαουλίδου, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Σύλλας Τζουμέρκας
Σκηνοθεσία: Νίκος Πάστρας
Τραγούδια: Μazoha

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και το Cinobo δίνουν την ευκαιρία σε 4 τυχερούς (2 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Μπάσταρδα» στο θερινό σινεμά Ριβιέρα (Βαλτετσίου 46) την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Μετά την προβολή ακολουθεί πάρτι με ελεύθερη είσοδο στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3) με DJ set από Nalyssa Green, Mazoha, Veslemes, The Boy, Νίκο Πάστρα.

 

Η ταινία «Μπάσταρδα» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 25 Μαΐου από το Cinobo.