Μπραντ Πιτ και Σάντρα Μπούλοκ σας καλούν για επιβίβαση! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Bullet Train» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:31
25/7

Μπραντ Πιτ και Σάντρα Μπούλοκ σας καλούν για επιβίβαση! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Bullet Train»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entratainment, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Bullet Train» στο Village @The Mall Athens.

Το τέλος της γραμμής είναι μόνο η αρχή!

O Brad Pitt πρωταγωνιστεί σε μία ξέφρενη, καταιγιστική κωμωδία δράσης από τον μάστερ του είδους David Leitch (Deadpool 2, John Wick). Με φόντο το πιο γρήγορο τρένο του κόσμου που διασχίζει μία τραβηγμένη εκδοχή της ποπ Ιαπωνίας, η ταινία ξεχειλίζει από πρωτόγνωρα χορογραφημένες σκηνές μάχης ανάμεσα σε εξωφρενικούς και αλλοπρόσαλλους αντιπάλους. Όλοι τους είναι επιβάτες στο ίδιο τρένο και χάρη στα παιχνίδια της μοίρας μάς παρασύρουν στην πιο ξεκαρδιστική διαδρομή του καλοκαιριού.

Τους φονικούς συνεπιβάτες και όσους σχετίζονται με αυτή την έκρυθμη τροχιά υποδύονται οι Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio και η Sandra Bullock.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Bullet Train» στον κινηματογράφο  Village @The Mall Athens. (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης κοινού στις 20:00).

Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Bullet Train» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 4 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment.