Good Morning, Angels! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
15/11

Good Morning, Angels! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

H υπέροχη κωμικός και για δεύτερη φορά σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Στο τολμηρό αυτό εγχείρημα η Kristen Stewart (Twilight), η Naomi Scott (Aladdin) και η νεοφερμένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε μία απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναμενόμενο, καταιγιστική περιπέτεια.

Μεταμφιέσεις, εξωτικά μέρη, ανατροπές, χιούμορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ειδικά για την ταινία τραγούδια της Ariana Grande ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής ομάδας. Το επόμενο μέρος της αγαπημένης σειράς εγκαινιάζει την ύπαρξη όχι ενός, αλλά πολλών Bosley, τους οποίους υποδύονται διαφορετικοί ηθοποιοί. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει τους Djimon Hounsou (Blood Diamond) και Patrick Stewart (Logan), αλλά και την ίδια την Elizabeth Banks στον ρόλο κλειδί του μεσολαβητή ανάμεσα στους Αγγέλους και τον μυστηριώδη Τσάρλι.

«Είναι λίγες οι ταινίες με πολλές γυναίκες πρωταγωνίστριες. Ένιωσα ότι αυτή η ταινία ήταν ένας τρόπος να διηγηθώ μια ιστορία για παραπάνω από μία πρωταγωνίστρια, τρεις υπέροχες, δυνατές γυναίκες που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την πλοκή» λέει η Elizabeth Banks, που σκηνοθετεί την πρόσφατη προσθήκη στην εμβληματική σειρά. Για την ηθοποιό/συνσεναριογράφο/σκηνοθέτιδα/παραγωγό και για πολλές άλλες γυναίκες οι Άγγελοι του Τσάρλι είναι μία πηγή έμπνευσης. «Αυτοί οι χαρακτήρες ήταν γυναίκες που εργάστηκαν σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο και έπρεπε να τα καταφέρουν με τον τρόπο τους. Δεν είχαμε δει γυναίκες τόσο ζόρικες σε κανένα είδος πριν από αυτές, ήταν επαναστατικό» λέει η δημιουργός.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) στις 19:30 (ώρα προσέλευσης 19:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» θα κυκλοφορήσει 21 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.