Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Cry Macho» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
19:00
8/9

Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Cry Macho»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ταινία «Cry Macho» στον κινηματογράφο Ελληνίς την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει με το «Cry Macho», τη νέα εμψυχωτική και αιχμηρή ταινία του, στην οποία υποδύεται τον Μάικ Μίλο, ένα παλιό αστέρι του ροντέο και νυν ξεπεσμένο εκτροφέα αλόγων, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει τον γιο του πρώην αφεντικού του από το Μεξικό. Αναγκασμένοι να πάρουν τους παράδρομους στην επιστροφή τους στο Τέξας, οι αταίριαστοι συνοδοιπόροι αντιμετωπίζουν ένα απροσδόκητα απαιτητικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου ο Μίλο θα βρει απρόσμενες συνδέσεις και την προσωπική του αίσθηση λύτρωσης. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Εντουάρντο Μινέτ, στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση, η Νατάλια Τρέιβεν («Collateral Damage»), ο Ντουάιτ Γιόακαμ («Logan Lucky») η Φερνάντα Ουρεχόλα και ο Οράσιο Γκαρσία-Ρόχας («Narcos:Mexico»).

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κλιντ Ίστγουντ σκηνοθετεί σε σενάριο των Νικ Σκενκ και Ν. Ρίτσαρντ Νας, βασισμένο στο βιβλίο του τελευταίου.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Cry Macho» στον κινηματογράφο Ελληνίς (Λεωφ. Κηφισίας 29) στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00) την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Cry Macho» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από την Tanweer.