«Όταν οι πόρτες κλείνουν, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα»: Κερδίστε προσκλήσεις για το «Dissolved» του Θοδωρή Βουρνά - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:30
16/1

«Όταν οι πόρτες κλείνουν, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα»: Κερδίστε προσκλήσεις για το «Dissolved» του Θοδωρή Βουρνά

Η πρώτη μεγάλου μήκους του Θοδωρή Βουρνά για δυο τελευταίες προβολές την Τετάρτη 19 και 26 Ιανουαρίου στις 22:30 στο Studio New Star Cinema.

H Correct Creative Productions παρουσιάζει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά με τίτλο «Dissolved».

Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, εκτός από τους ανθρώπους που ήταν εκεί και μοιράστηκαν τις κοινές τους στιγμές και τη δικιά τους αλήθεια. Από το πάθος μέχρι και τη διάλυση, οι διαδρομές τριών ζευγαριών σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες που τους ενώνει ένας συνδετικός κρίκος στο πρόσωπο ενός μυστηριώδη άντρα.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο World of Film: International Festival Glasgow τον Οκτώβριο του 2021 και κέρδισε το βραβείο Best Film - First Feature Competition

Παράλληλα με τις προβολές της στο σινεμά είναι διαθέσιμη και για online streaming για όλο το κοινο: https://vimeo.com/ondemand/dissolvedmovie.

Στο «Dissolved» πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Θωμά, Χρήστος Καπενής, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Μέλλος, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Αλέξιος Κοτσώρης, Λία Τσάνα και η Στεφανή Καπετανίδη | Φιλική συμμετοχή: Σταυρος Μαρκάλας, Ειρήνη Αϊβαλιώτου, Ρήγας Σκεπετάρης.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις δυο τελευταίες προβολές του «Dissolved» την Τετάρτη 19 και 26 Ιανουαρίου στο Studo New Star Art Cinema (Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής, τηλέφωνα: 210-8640054 και -6932479731), κάνοντας comment στο αντίστοιχο post της επίσημης σελίδας του cinemagazine.gr στο facebook. Οι νικητές/-τριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.