Ένας animated θρίαμβος! Κερδίστε προσκλήσεις για προβολές της «Φυγής» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:05
26/10

Ένας animated θρίαμβος! Κερδίστε προσκλήσεις για προβολές της «Φυγής»

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ημέρα έναρξης προβολών της ταινίας «Φυγή» (3 Νοεμβρίου) στο Ιντεάλ.

Η ταινία «Φυγή» (Flee), που έγραψε οσκαρική ιστορία ως η πρώτη που κέρδισε υποψηφιότητες στις κατηγορίες Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας & Καλύτερης Ταινίας Animation, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την StraDa Films στις 3 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία φυγής του Amin Nawabi (το όνομα δεν είναι αληθινό, η ιστορία όμως είναι) από το Αφγανιστάν σε μικρή ηλικία, ένα ομηρικό ταξίδι προς την ελευθερία. Ο Amin τώρα είναι 36 ετών, κάτοικος της Δανίας, ακαδημαϊκός κι έτοιμος να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφο του, όταν έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά μετά από χρόνια με το γεμάτο πόνο παρελθόν του και εκμυστηρεύτεται την ιστορία του. Μια ιστορία που έχει ομοιότητες με πολλών προσφύγων που κατάφεραν να αποκτήσουν μια καινούργια ζωή, αλλά που κουβαλούν πάντα μαζί τους το τραύμα. 

Επίσημες Συμμετοχές σε Φεστιβάλ  - Βραβεία

3 υποψηφιότητες για ΟΣΚΑΡ (Καλύτερη Διεθνής Ταινία, Καλύτερο Ντοκιμαντέρ, Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων), 

2 υποψηφιότητες για BAFTA (Καλύτερο Ντοκιμαντέρ & Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων), 

Mεγάλο Βραβείο Επιτροπής – Sundance Film Festival 

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς (5 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Φυγή» την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ (Πανεπιστημίου 46, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο) σε οποιαδήποτε προβολή επιθυμούν.

Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Φυγή» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου από την StraDa Films.