Ω.Θεοί. Μου! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Shazam! Η Οργή των Θεών» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:00
11/3

Ω.Θεοί. Μου! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Shazam! Η Οργή των Θεών»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Shazam! Η Οργή των Θεών» στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Στην πιο κωμική της στιγμή, και με διάθεση να αποκτήσει ένα δικό της «Deadpool», η DC μεταμόρφωσε πριν τέσσερα χρόνια έναν 15χρονο σε «σούπερμαν» κάθε φορά που έλεγε τη λέξη «Shazam». Ο χαλαρός τόνος της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ζάκαρι Λέβι, σε πλήρη αντιδιαστολή με την σοβαροφάνεια των υπολοίπων της σειράς, «τσούλισε» εμπορικά και προκάλεσε άμεσα συζητήσεις για ένα δεύτερο μέρος.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα της πρώτης ταινίας επιστρέφει σύσσωμη (και πως να μην επιστρέφει όταν στα ταμεία παγκοσμίως μπήκαν 370 εκατομμύρια δολάρια), αυτή τη φορά, όμως, έχει royal σφραγίδα. Γιατί όταν έχεις μια Έλεν Μίρεν να σου λέει «ναι» για να υποδυθεί την Εσπέρα, την μοχθηρή κόρη του βασιλιά Άτλαντα, τότε βάζεις τις μηχανές να δουλέψουν. Στα παραπάνω, προσθέστε και την  «έτερη κακιά» της ταινίας Λούσι Λιού (υποδύεται την Καλυψώ), και ετοιμαστείτε για... Shazam!

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Shazam! Η Οργή των Θεών» στον κινηματογράφο Αθήναιον την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης κοινού στις 20:00).

Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Shazam! Η Οργή των Θεών» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 16 Μαρτίου από την Tanweer.