Στον ιστό του Multiverse! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το «Spider-Man: No Way Home» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:00
13/12

Στον ιστό του Multiverse! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από το «Spider-Man: No Way Home»

Το πιο φιλόδοξο κινηματογραφικό κεφάλαιο του Spider-man απλώνει τον «ιστό» του σε λίγες μέρες και το cinemagazine.gr σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία.

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. 

Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος. 

Το «Spiderman: No Way Hme» συστήνει επίσημα το Multiverse στο MCU, μετά την οσκαρική ταινία κινουμένων σχεδίων «Spider-Man: Into the Spider-Verse», και εκαλοδέχεται γενναιόδωρα τόσο τον Dr. Strange, όσο και τους villains των ταινιών του Σαμ Ράιμι και του Μαρκ Γουεμπ, Δρ. Όκταπους (Άλφρεντ Μολίνα), Γκριν Γκόμπλιν (Γουίλεμ Νταφό) και Ελέκτρο (Τζέιμι Φοξ) και όχι μόνο.

Η νέα ταινία «Spider-Man» κυκλοφορεί στις αίθουσες 16 Δεκεμβρίου από την Feelgood.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Feelgood σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας (μαγνητική κορνίζα, μπρελόκ, σημειωματάριο, νεσεσέρ, καρφίτσες, τσάντες πλάτης, αυτοκόλλητα και θήκη κινητού) κάνοντας comment, like ή share στο σχετικό ποστ στην επίσημη σελίδα του του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.