Επόμενη στάση τα Όσκαρ! Κερδίστε προσκλήσεις για το «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
13:25
14/11

Επόμενη στάση τα Όσκαρ! Κερδίστε προσκλήσεις για το «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το cinemagazine.gr και η Odeon, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «The Fabelmans» στα Village Cinemas @The Mall Μαρούσι.

Μια βαθιά προσωπική απεικόνιση της αμερικάνικης παιδικής ηλικίας κατά τον 20ο αιώνα, η ταινία «The Fabelmans»πρόκειται για την ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού αγοριού που ανακαλύπτει ένα καταστροφικό οικογενειακό μυστικό και μια εξερεύνηση της δύναμης των ταινιών να αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους άλλους και τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Βασισμένη στην παιδική ηλικία του ίδιου του Σπίλμπεργκ, η ταινία «The Fabelmans» είναι σε σενάριο του Σπίλμπεργκ και του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού συγγραφέα Τόνυ Κούσνερ (Angels in America, Caroline, or Change), ο οποίος κέρδισε οσκαρικές υποψηφιότητες για τα σενάρια των «Λίνκολν» και «Μόναχο».

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει την τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ® Μισέλ Γουίλιαμς (Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα, Επτά Μέρες με τη Μέριλιν), τον Πολ Ντάνο (The Batman, Θα Χυθεί Αίμα), τον Σεθ Ρόγκεν (Steve Jobs, An American Pickle), τον Γκάμπριελ ΛαΜπέλ (Κυνηγός, τηλεοπτική σειρά Αμερικάνικο Ζιγκολό), την υποψήφια για Όσκαρ® Τζίνι Μπερλίν (Επτά Μέρες Φαγούρα, Έμφυτο Ελάττωμα), την Τζούλια Μπάτερς (Κάποτε στο… Χόλιγουντ, 13 Ώρες: Οι μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης), την Ρόμπιν Μπάρτλετ (Κάτω από τη Λάμψη του Φεγγαριού, Στηρίξου Πάνω Μου), Κίλι Καρστέν (Hunters, Evil Lives Here) και τον υποψήφιο για Όσκαρ® Τζουντ Χιρς (Άκοπο Διαμάντι, Συνηθισμένοι Άνθρωποι).

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Odeon δίνουν την ευκαιρία σε 8 τυχερούς (4 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «The Fabelmans» την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στα Village Cinemas @The Mall Μαρούσι (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30).

Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «The Fabelmans» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου από την Odeon.