Οι αγώνες επιστρέφουν! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:31
10/11

Οι αγώνες επιστρέφουν! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών»

Το cinemagazine.gr και η Spentzos Film, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» που κυκλοφορεί 16 Νομεβρίου στις αίθουσες.

Εσείς για τι αγωνίζεστε;

Επιστρέψτε στους Αγώνες Πείνας — 64 χρόνια προτού η Κάτνις Έβερντιν προσφερθεί εθελοντικά ως Φόρος και δεκαετίες πριν ο Κοριολανός Σνόου γίνει ο τυραννικός Πρόεδρος της Πανέμ — στην ταινία THE HUNGER GAMES: Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ & ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ.

Η νέα περιπέτεια ακολουθεί τον νεαρό Σνόου (Tom Blyth), την τελευταία ελπίδα για την κάποτε περήφανη και τώρα ξεπεσμένη οικογένεια Σνόου σε μία μεταπολεμική Κάπιτολ. Με τα προς το ζην του οριακά επαρκή, ο Σνόου δέχεται απρόθυμα τον ρόλο του μέντορα της Λούσι Γκρέι Μπέιρντ (Rachel Zegler) — του Φόρο της φτωχής Περιοχής 12 — στους 10ους Αγώνες Πείνας.

Με την γοητεία της Λούσι Γκρέι να αιχμαλωτίζει το κοινό της Πάνεμ, ο Σνόου βλέπει την ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα και των δύο. Ενώνεται με εκείνη προκειμένου να ανατρέψει τις πιθανότητες υπέρ τους. Πολεμώντας με το ένστικτό του τόσο για το καλό όσο και για το κακό, ο Σνόου ξεκινά έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να επιβιώσει και να αποκαλύψει αν τελικά θα γίνει αηδόνι... ή φίδι.

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ & ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ προσφέρει μια νέα πρωτότυπη οπτική που μεταφέρει το franchise σε άλλα επίπεδα, ενώ παραμένει θεματικά συνδεδεμένη με τις προηγούμενες ταινίες. Το prequel εξετάζει το παρελθόν της Πάνεμ και αποκαλύπτει όλη την πλούσια ιστορία που αναφέρεται στην τετραλογία, μέσα από τα μάτια του νεαρού Κοριολανού Σνόου, του οποίου η προσωπικότητα υπήρξε καθοριστική σε όλες τις ταινίες Hunger Games.

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ FRANCHISE

Το έπος υπερπαραγωγή των Hunger Games έχει ενθουσιάσει και αιχμαλωτίσει τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 15 χρόνια. Η συναρπαστική ιστορία και η μαγευτική μυθολογία του βρίσκουν απήχηση σε όλες τις ηλικίες και έχουν μετατρέψει τη σειρά ταινιών σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Το franchise, που γεννήθηκε από ένα εκδοτικό φαινόμενο, με πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων της τριλογίας The Hunger Games της Suzanne Collins να πωλούνται, πλησιάζει το παγκόσμιο box office των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα, το κοινό θα δει επιτέλους πώς δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος, μέσα από την ιστορία προέλευσης του Κοριολανού Σνόου.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Spentzos Film δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς/-ές να κερδίσουν από ένα πακέτο που περιλαμβάνει συλλεκτικό pin + t-shirt της ταινίας. Αφήστε το όνομά σας στα σχόλια του ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών» κυκλοφορεί 16 Νοεμβρίου στις αίθουσες από την Spentzos Film.