Σας βλέπουν! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Παρατηρητές» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:00
31/5

Σας βλέπουν! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Παρατηρητές»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga» στο VILLAGE@ATHENS METRO MALL.

Ο παραγωγός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν παρουσιάζει την ταινία «Οι Παρατηρητές» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ισάνα Νάιτ Σιάμαλαν. «Οι Παρατηρητές» είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα «The Watchers» του Α.Μ. Σάιν.

Η ταινία ακολουθεί τη Μίνα, μία 28χρονη καλλιτέχνιδα, που βρίσκεται χαμένη σε ένα αχανές, αχαρτογράφητο δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Μίνα βρίσκει καταφύγιο, καταλήγει αιχμάλωτη μαζί με τρεις άγνωστους, τους οποίους κάθε νύχτα παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα. Μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά εκείνα βλέπουν τα πάντα.

Στο «Οι Παρατηρητές» πρωταγωνιστούν οι Ντακότα Φάνινγκ (Κάποτε στο Χόλιγουντ, Η συμμορία των 8), Τζορτζίνα Κάμπελ (Barbarian, Υποψία), Όλιβερ Φίνεγκαν (Creeped Out, Outlander) και η Όλγουεν Φουέρε (Ο άνθρωπος από τον Βορρά, The Tourist). Την παραγωγή υπογράφουν οι Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Άσγουιν Ράτζαν και Νίμιτ Μάνκαντ. Executive producers είναι οι Τζο Χοουμγούντ και Στίβεν Ντέμ πιτζερ. Ο Ίλαϊ Άρενσον (Αμνός, Hospitality) είναι ο διευθυντής φωτογραφίας, ο Φέρντια Μέρφι (Lola, Finding You) υπογράφει τη σκηνογραφία, ο Γιομπτερ Μπεργκ (Μπενετέτα, Elle ) είναι ο μοντέρ και ο Φρανκ Γκάλακερ είναι ο ενδυματολόγος (Sebastian, Aftersun). Τη μουσική υπογράφει ο Άμπελ Κορζινιόφσκι (Till, Η καλόγρια).

Η New Line Cinema παρουσιάζει το «Οι Παρατηρητές», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2024, σε παγκόσμια διανομή της Warner Bros. Pictures.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 80 τυχερούς (40 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Παρατηρητές» στο VILLAGE@ATHENS METRO MALL (Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, ΜΕΤΡΟ Αγ. Δημήτριος) την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Οι Παρατηρητές» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 6 Ιουνίου από την Tanweer.