Η Αντζελίνα Τζολί στις φλόγες! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
2/6

Η Αντζελίνα Τζολί στις φλόγες! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ταινία «Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου» στον κινηματογράφο Μπομπονιέρα.

Η Χάνα (Αντζελίνα Τζολί), μία αλεξιπτωτίστρια δασοπυροσβέστρια, προσπαθεί να ξεπεράσει τις τρεις ζωές που δεν κατάφερε να σώσει από τη φωτιά και βρίσκει παρηγοριά στον πόνο που η ίδια προκαλεί στον εαυτό της. Όταν, όμως, εμφανίζεται ξαφνικά ο Κόλιν (Φιν Λιτλ), ένας νευρικός έφηβος μέσα στα αίμα τα, πρέπει να διασχίσει μαζί του χιλιόμετρα στο πυκνό δάσος. Αντιμέτωποι με φονικές καταιγίδες, που τρομάζουν ακόμα και την εκπαιδευμένη Χάνα, δεν έχουν ιδέα τι άλλο τους περιμένει: δύο αδίστακτοι εκτελεστές στα ίχνη του Κόνορ και μία ανελέητη πυρκαγιά που θα τους βρει κατά μέτωπο. Καθώς βρίσκονται παγιδευμένοι ανάμεσα στα δύο δεινά, πώς θα μπορέσει η Χάνα να σώσει τον Κόνορ και τον ίδιο της τον εαυτό;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί στην καταιγιστική περιπέτεια που σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Τέιλορ Σέρινταν («Hell or High Water»). Μία ιστορία καταδίωξης, ενηλικίωσης, επιβίωσης και εξιλέωσης, μία πυρετώδης ταινία δράσης γεμάτη αγωνία και ανατροπές με φόντο μία πυρκαγιά που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα της.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου» στον θερινό κινηματογράφο Μπομπονιέρα (Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά) στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30) την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Αυτοί που Εύχονται τον Θάνατό μου» κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.