Online πρεμιέρα! Κερδίστε προσκλήσεις για το «Όσο Κρατά ο Πόλεμος» του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
21/4

Online πρεμιέρα! Κερδίστε προσκλήσεις για το «Όσο Κρατά ο Πόλεμος» του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films, σάς δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ψηφιακή προβολή της νέα ταινίας του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ («Οι Άλλοι», «Η Θάλασσα Μέσα Μου»).

Το σινεμά συνεχίζει! Η StraDa Films συνεχίζει να ανοίγει τις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες στο σπίτι σας με online πρεμιέρες ταινιών Α΄προβολής. Το πολυβραβευμένο «Όσο Κρατά ο Πόλεμος» του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ («Οι Άλλοι», «Η Θάλασσα Μέσα Μου», «Άνοιξε τα Μάτια») κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου μέσω viva.gr, ενώ στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσουν virtual εισιτήρια. 

O Αλεχάντρο Αμενάμπαρ επιστρέφει πίσω στη σκηνοθεσία και στην γλώσσα του για πρώτη φορά μετά το αριστουργηματικό «Η Θάλασσα Μέσα Μου». Η νέα ταινία του «Όσο Κρατά ο Πόλεμος» είναι ένα δυνατό, πλούσιο σε συναισθήματα δράμα τοποθετημένο χρονικά στα 1936, στην απαρχή του Ισπανικού Εμφυλίου. Μια ιστορία για το παρελθόν που φαίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ στη σύγχρονη εποχή.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ισπανία. Καλοκαίρι 1936. Ο φημισμένος συγγραφέας Miguel de Unamuno αποφασίζει να στηρίξει δημόσια την στρατιωτική επέμβαση που υπόσχεται να φέρει τάξη στη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Αυτόματα παύεται από την θέση του ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα με παρέμβαση της αριστερής κυβέρνησης της χώρας.

Στο μεταξύ, ο Στρατηγός Franco συγκεντρώνει τις δυνάμεις του ξεκινώντας τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις από τον Νότο, ευελπιστώντας να κατακτήσει την εξουσία. Οι συγκρούσεις γίνονται αιματηρές και καθώς ο Unamuno βλέπει συναδέλφους του να φυλακίζονται, αρχίζει να αμφισβητεί την ορθότητα της απόφασής του να ταχθεί υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης. Όταν ο Franco μεταφέρει το αρχηγείο του στη Σαλαμάνκα ως Γενικός Διοικητής, ο Unamuno αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο παλάτι του και να ζητήσει επιείκεια. 

Βραβεία - Επίσημες Συμμετοχές σε Φεστιβάλ

Με 17 υποψηφιότητες στα Βραβεία Goya και 5 συνολικά Βραβεία, η ταινία αποτελεί ένα αριστουργηματικό έπος που χαρτογραφεί τον ισπανικό εμφύλιο με συγκλονιστικές ερμηνείες και πιστή ανασύσταση εποχής. Η ταινία πραγματοποίησε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, ενώ προβλήθηκε σε σειρά διεθνών φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως αυτά του Μαιάμι, της Θεσσαλονίκης, της Χάιφα. Παράλληλα έχει κερδίσει σπουδαία βραβεία σε Ευρώπη και Αμερική. 

Η StraDa Films μέσω viva.gr ανοίγει τα κλειστά σινεμά στο σπίτι σας δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια πολυβραβευμένη ταινία Α΄προβολής, χωρίς συνδρομή σε πλατφόρμα, αγοράζοντας το δικό σας ψηφιακό εισιτήριο (virtual e-ticket).  

Δίνεται από τώρα δυνατότητα για κράτηση και προαγορά εισιτηρίου μέσω viva.gr πριν την online πρεμιέρα της ταινίας στις 22 Απριλίου. 

Διαγωνισμός

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να παρακολουθήσουν δωρεάν την ταινία «Όσο Κρατά ο Πόλεμος» του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ. Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε τους κωδικούς. Οι νικητές/-τριες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Όσο Κρατά ο Πόλεμος» προβάλλεται από τις 22 Απριλίου στην Viva στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/osa-krata-o-polemos/

Δείτε τις ταινίες  της  StraDa Films online & χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr.