Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Γουίλι Γουόνκα! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Γουόνκα» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
13:00
1/12

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Γουίλι Γουόνκα! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Γουόνκα»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Γουόνκα» στο VILLAGE@The Mall Athens.

Όταν ο αισιόδοξος και γεμάτος δέος Γουίλι Γουόνκα καταφθάνει στο κέντρο του κόσμου της σοκολατοποιίας, δεν έχει παρά μερικά κέρματα στην τσέπη του και ένα καπέλο γεμάτο όνειρα, συμπεριλαμβανο μένου του να ανοίξει το δικό του μαγαζί με σοκολάτες πλάι στους σπουδαιότερους σοκολατοποιούς του κόσμου. Αλλά σε αυτή τη μεγαλοπρεπή, αν όχι ανελέητη, πόλη, τα ελάχιστα χρήματα του Γουίλι κάνουν φτερά γρήγορα, και καταλήγει σε ένα μονοπάτι γεμάτο κακουχίε ς καθώς αναγκάζεται να δουλέψει σαν σκλάβος σε ένα πλυσταριό. Το μέλλον του Γουίλι διαγράφεται δυσοίωνο, ωστόσο το φρόνημά του παραμένει ακμαιότατο, παρά το γεγονός ότι η σοκολατοποιία είναι ένας κλάδος πολύ πιο σκληρός από αυτό φαίνεται και η ευφυΐα του δ εν τυχαίνει θερμής υποδοχής από το αδίστακτο Καρτέλ της Σοκολάτας, που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την πελατεία δική του. Όμως, χάρη στη μοναδικότητά του και τις ιδιοφυείς ιδέες του και με τη βοήθεια μερικών εντυπωσιακών φίλων - ειδικά μιας πανέξυπνης ορφανής νεαρής που ακούει στο όνομα Νουντλ - ο Γουίλι είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να αξιοποιήσει τα ταλέντα και το πείσμα του για να εκπληρώσει το όνειρο του. Μέσα από τη μαγευτικά λαχταριστή, καμιά φορά επικίνδυνη, αισιόδοξη περιπέτεια που θα ακολουθ ήσει, ο Γουίλι ανακαλύπτει ότι, ενώ οι περισσότεροι στο διάβα του προτιμούν την απληστία από την καλοσύνη, κάθε εμπόδιο είναι για καλό... Το μόνο που χρειάζεται είναι αγνή φαντασία.

Βασισμένη στον εκπληκτικό πρωταγωνιστή του εμβληματικού και δημοφιλούς βιβλίου «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Ρόαλντ Ντα λ, η ταινία αφηγείται πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός του κόσμου εξελίχθηκε στον Γουίλι Γουόνκα που όλοι ξέρουμε.

Από τον Πολ Κινγκ - σεναριογράφο/σκηνοθέτη των ταινιών Πάντινγκτον - , τον Ντέιβιντ Χέιμαν - παραγωγό των Χάρι Πότερ, Gravi ty, Φανταστικά Ζώα και Πάντινγκτον - , την παραγωγό Αλεξάντρα Νταρμπισέρ (ταινίες Πάντινγκτον, Jurassic World: Κυριαρχία) και τον παραγωγό Λουκ Κέλι (Οι μάγισσες του Ρόαλντ Νταλ), έρχεται μία μεθυστική μείξη μαγείας, μουσικής, πανδαιμόνιου, συναισθήματος κ αι χιούμορ. Με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ομώνυμο ρόλο, αυτό το αφοπλιστικό υπερθέαμα θα συστήσει στους θεατές τον νεαρό Γουίλι Γουόνκα, γεμάτο ιδέες και αποφασισμένο να αλλάξει τον κόσμο κομμάτι κομμάτι για να αποδείξει ότι τα καλύτερα πράγματα σ τη ζωή ξεκινούν με ένα όνειρο και ότι αν είσαι αρκετά τυχερός να συναντήσεις τον Γουίλι Γουόνκα, τότε όλα είναι δυνατά.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς (20 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Γουόνκα» στο VILLAGE@The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Γουόνκα» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και μεταγλωττισμένη.