Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του 12ου Athens Open Air Film Festival! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:10
17/5

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του 12ου Athens Open Air Film Festival!

Το Athens Open Air Film Festival προσκαλεί τους/τις λάτρεις του σινεμά να συμμετάσχουν εθελοντικά στον αγαπημένο κινηματογραφικό καλοκαιρινό θεσμό της πόλης!

Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας και που διοργανώνεται από τις Νύχτες Πρεμιέρας, ξεκινά για 12η συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)

Υποσχόμαστε αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες και μουσικές εκπλήξεις, δωρεάν για το κοινό: Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους και μετατρέπουμε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία, επιφυλάσσοντας στο κοινό θρυλικές και ιδιαίτερα αγαπητές του ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σε περίπτωση που έχετε συμμετάσχει παλιότερα, θα χαρούμε να σας έχουμε πάλι στην ομάδα. Για όσους/ες είναι η πρώτη σας φορά, σας προτρέπουμε να βιώσετε την εμπειρία διεξαγωγής ενός Φεστιβάλ! Το μόνο που χρειάζεται είναι ελεύθερος χρόνος και αγάπη για το σινεμά. 

Θα χρειαστούμε:
Βοηθούς Ταξιθεσίας
Βοηθούς Παραγωγής

Απαραίτητα προσόντα: επιθυμητή η γνώση αγγλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας, όρεξη και κέφι για δουλειά, συνέπεια, υπευθυνότητα και διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος).

Η παρουσία σας δεν είναι απαραίτητη σε κάθε προβολή! Όσες/οι επιλεγούν θα γνωρίσουν από πολύ κοντά τον μαγικό κόσμο προετοιμασίας και πραγματοποίησης ενός Κινηματογραφικού Φεστιβάλ και θα λάβουν, μετά το πέρας των εργασιών τους, βεβαίωση συμμετοχής για κάθε χρήση.

Σημείωση: Η πρόσκληση απευθύνεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε εθελοντικά στο Φεστιβάλ παρακαλείστε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση dafni@aiff.gr μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 συμπεριλαμβάνοντας ένα σύντομο βιογραφικό με τις εξής πληροφορίες:
- την ηλικία σας
- τις ξένες γλώσσες που γνωρίζετε
- ένα τηλέφωνο επικοινωνίας 
- τη διαθεσιμότητά σας κατά τη διάρκεια του διαστήματος των μηνών Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος 2022

Για περισσότερες πληροφορίες: dafni@aiff.gr | www.cinemagazine.gr | www.aoaff.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 6018565
Ακολουθήστε μας στο Facebook  / Twitter  / Instagram