Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:15
29/7

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν!

Η υποβολή ολοκληρώνεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, μετά και την απόλυτα ασφαλή και επιτυχημένη υβριδική διεξαγωγή των δύο προηγούμενων εκδόσεών του, αισιοδοξεί ώστε η 28η έκδοσή του να φιλοξενηθεί αποκλειστικά στις αγαπημένες κινηματογραφικές μας αίθουσες 12μηνης λειτουργίας, σεβόμενοι πάντα τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές διεξαγωγής, όπως αυτές θα έχουν οριστεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.  

Παρακαλούνται οι φίλοι/ες δημοσιογράφοι που θέλουν να διαπιστευτούν για το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν παρακάτω επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, τις δημοσιεύσεις (θέματα, συνεντεύξεις, σχόλια, άρθρα, κ.ά.) που έκαναν για το περσινό 27o Φεστιβάλ, καθώς και προγραμματισμό δημοσιεύσεων (θέματα, άρθρα, αναφορές κλπ) που θα κάνουν για το 28ο Φεστιβάλ από το Μέσο που εκπροσωπούν. 

Συμπληρώστε την αίτηση Δημοσιογραφικής Διαπίστευσης στην online φόρμα εδώ

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 και να περιέχουν:

- συμπληρωμένη φόρμα (απαραίτητη επισύναψη φωτογραφίας) 
- δημοσιεύσεις για τις 27ες Νύχτες Πρεμιέρας 

- προγραμματισμό δημοσιεύσεων για τις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας 

Οποιαδήποτε αίτηση ΔΕΝ περιέχει όλα τα παραπάνω, δεν θεωρείται έγκυρη.  

Μετά τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αίτηση, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το accreditations@aiff.gr

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2022. 

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες, συντονιστείτε στα sites του aiff.gr και του cinemagazine.gr και στις σχετικές σελίδες στα social media: Facebook AIFF, Instagram AIFF, Instagram Cinemagazine & Twitter.   

Το 28o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.  

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.