Πάρε κι εσύ μέρος στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:10
29/7

Πάρε κι εσύ μέρος στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας!

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εθελοντές/ριες στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών/τριών, των ανθρώπων που αφιερώνουν τον χρόνο τους πριν και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Σε περίπτωση που έχετε συμμετάσχει παλαιότερα, θα χαρούμε να σας ξαναδούμε. Για όσους/ες είναι η πρώτη σας φορά, σας προτρέπουμε να πάρετε ενεργό ρόλο στη διεξαγωγή του!

Με τη συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους του χώρου καθώς και να ζήσετε την εμπειρία του Φεστιβάλ εκ των έσω. Το μόνο που χρειάζεται είναι ελεύθερος χρόνος και αγάπη για το σινεμά.

Θα χρειαστούμε:

Υπεύθυνες/ους αιθουσών
Βοηθούς Παραγωγής
Βοηθούς Γραφείου Τύπου
Βοηθούς Διαδικτυακών Δράσεων
Υπεύθυνες/ους για τη συνοδεία των επίσημων προσκεκλημένων του Φεστιβάλ

Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση αγγλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας, αγάπη για το σινεμά, συνέπεια, υπευθυνότητα και διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια των ημερών του Φεστιβάλ 28 Σεπτεμβρίου - 9 Οκτωβρίου και τις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας του.

Όσες/οι επιλεγούν θα διαπιστευτούν για όλους τους χώρους του Φεστιβάλ, θα γνωρίσουν από πολύ κοντά τον μαγικό κόσμο προετοιμασίας και πραγματοποίησης ενός από τα μεγαλύτερα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ στην Ελλάδα και θα λάβουν, μετά το πέρας των εργασιών τους, βεβαίωση συμμετοχής για κάθε χρήση.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε εθελοντικά στο Φεστιβάλ και να γίνετε μέλη αυτής της κεφάτης και δημιουργικής ομάδας, στείλτε e-mail στη διεύθυνση dafni@aiff.gr μέχρι τις 02.09.2022 με:

- ένα σύντομο βιογραφικό που να περιλαμβάνει την ηλικία σας, τις ξένες γλώσσες που μιλάτε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
- τη διαθεσιμότητά σας κατά τη διάρκεια του διαστήματος 28 Σεπτεμβρίου με 9 Οκτωβρίου.
- τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.

Σημείωση: Το κάλεσμα απευθύνεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες: dafni@aiff.gr | www.aiff.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6018565

Ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στα social media: AIFF Facebook / Cinemagazine Facebook / Twitter  / AIFF Instagram / Cinemagazine Instagram