28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:39
30/9

28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου

Το ανεπανάληπτο «Moonage Daydream» για τον Ντέιβιντ Μπόουι, ένα «Μενού» από τους Ρέιφ Φάινς, Άνια Τέιλορ-Τζόι, ελληνικές μικρού μήκους, το αντιπολεμικό «Στο Σκοτάδι», το πρωτοποριακό και τολμηρό «Θύμα», οι Νεορομαντικοί «Ταραξίες!» και το πιο επιτυχημένο εισπρακτικά ντοκιμαντέρ των τελευταίων ετών («Φωτιά της Αγάπης») στα highlights του προγράμματος της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (28/9 - 9/10).

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, είναι εδώ! Τρία Διαγωνιστικά τμήματα, νέοι δημιουργοί, αληθινές ιστορίες, ελληνικές μικρού μήκους, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς μέσα σε 12 μέρες (και Νύχτες).

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 28 Σεπτεμβρίου - 9 Οκτωβρίου.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Β’
Διάρκεια: 78'

17:00, ΔΑΝΑΟΣ 1  Αγοράστε εισιτήρια online

11.20 π.μ. / 11.20 a.m.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 14’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Dimitris Nakos
H Όλγα, μία οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Αλβανία, βρίσκεται σε ένα από τα σπίτια, στα οποία εργάζεται στη σωστή στιγμή, ή μήπως τη λάθος;

Γιάμα / Yama
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 15’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Andreas Vakalios

25η Μαρτίου. Ένα κορίτσι βάζει μια μικρή φωτιά και λέει ένα μικρό ψέμα για τον Βλαντ. Τα μικρά ψέματα ξεφεύγουν εύκολα. Το ίδιο και οι μικρές φωτιές.

Pendulus
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 18’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Dimitris Gkotsis

Ο Άρμπι είναι και Αλβανός και Έλληνας. Τις επόμενες ώρες θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο.

Τσίχλα-Τσιγάρο / Gum-Cigarette
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 18’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Angelika Katsa

Μια νεαρή μητέρα, και η κόρη της, ένα υπερκινητικό, γεμάτο ορμή κοριτσάκι θα αναγκαστούν να «μεγαλώσουν» απότομα. Ένα πρωινό θα αφήσουν πίσω τους ότι τους ήταν οικείο και θα ξεκινήσουν οδικώς για την Σερβία, την χώρα καταγωγής της μητέρας, χωρίς εξηγήσεις και αντίο.

Ξύπνησα 18 / I Woke Up 18 (εκτός διαγωνιστικού)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ / DURATION: 13’ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ / DIRECTOR: Vera Iona Papadopoulou

Έξι παιδιά. Έξι ασυνόδευτα παιδιά. Μια λέξη- μια ειδοποιός διαφορά. Έξι άνθρωποι μιλούν για τη ζωή στην καινούργια χώρα, στην Ελλάδα, μια ζωή που αλλάζει απότομα και δυσκολεύει αφάνταστα στα 18. Τα όνειρα, οι διαψεύσεις, οι φόβοι και η ελπίδα έξι νεαρών ανθρώπων.

Queer Britannia  
ΘΥΜΑ / VICTIM
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Basil Dearden

 

17:45, ΑΣΤΟΡ Αγοράστε εισιτήρια online

Όταν στη Βρετανία οι ερωτικές σχέσεις μεταξύ ανδρών θεωρούνταν ακόμα αδίκημα (η νομοθεσία άλλαξε έξι χρόνια αργότερα), το «Θύμα» του Μπέιζιλ Ντίρντεν υπήρξε όχι μόνο η πρώτη αγγλόφωνη ταινία που τόλμησε να ξεστομίσει τη λέξη ομοφυλόφιλος αλλά και μια θαρραλέα –και δυνητικά αυτοκτονική– κίνηση καριέρας από έναν σκηνοθέτη θρυλικών κωμωδιών και έναν ανερχόμενο ζεν πρεμιέ. Πολλοί συνάδελφοί του απέρριψαν τρομοκρατημένοι το ρόλο του παντρεμένου δικηγόρου που πέφτει θύμα εκβιασμού λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων, όμως ο Ντερκ Μπόγκαρντ επιβίωσε πεισματικά για να μετατραπεί σταδιακά σε gay icon. Διατηρώντας ακέραιο το σασπένς των νουάρ καταβολών του, το «Θύμα» κατέρριψε τα υποτιμητικά στερεότυπα και έβγαλε το αγγλικό σινεμά μια για πάντα από την «ντουλάπα».

Αφιέρωμα New Hollywood 
ΤΣΑΪΝΑΤΑΟΥΝ / CHINATOWN
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Roman Polanski

19:00, ΔΑΝΑΟΣ 1  Αγοράστε εισιτήρια online

Μέσα από την τραγική ιστορία του Τζέικ Γκίτις, του ιδιωτικού ντετέκτιβ που μπλέκει με τα αδηφάγα επιχειρηματικά συμφέροντα στο Λος Άντζελες του '30, ο Ρόμαν Πολάνσκι καταφέρνει να ανανεώσει εκ βάθρων το νουάρ, υπογράφοντας την κατά πολλούς κορυφαία ταινία της αξιοζήλευτης καριέρας του. Σχεδόν πέντε δεκαετίες μετά, η «Chinatown» διατηρεί ακέραιο το μύθο της χάρη στις πάμπολλες αρετές της, από το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο του Ρόμπερτ Τάουνι μέχρι τις ερμηνείες των Τζακ Νίκολσον και Φέι Ντάναγουεϊ. Παράλληλα, εξακολουθεί να κουβαλά ατόφιο στα σπλάχνα της το κλίμα μιας ολόκληρης εποχής, καθώς αντικατοπτρίζει μοναδικά, ιδίως μέσα από το ασυμβίβαστα απαισιόδοξο φινάλε, το πρωτοφανές έλλειμμα πίστης της αμερικανικής κοινωνίας προς τους θεσμούς, καθώς εκείνη βρισκόταν στη σκιά του σκανδάλου Watergate και του φιάσκου στο Βιετνάμ.

Διεθνές Διαγωνιστικό 
ΒΡΑΧΟΝΗΣΙ / ENYS MEN
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mark Jenkin

19:00, ΑΣΤΥ Αγοράστε εισιτήρια online

Μια φυσιοδίφης μελετά σπάνιο λουλούδι σε ακατοίκητο νησί της Κορνουάλης, εν έτει 1973. Την καθημερινή της ρουτίνα κυκλώνει η απομόνωση, ο φουρτουνιασμένος ωκεανός, το άγριο τοπίο, ο ερχομός μιας πρωτομαγιάς μπολιασμένης θρύλους, ο χρόνος που γεμίζει ρωγμές, μνήμες και φαντάσματα. Αν ο Νίκολας Ρεγκ, ο Τζόναθαν Γκλέιζερ, ο Πίτερ Γουίαρ, ο Άρι Άστερ και άλλα σημεία αναφοράς του Μαρκ Τζένκιν μπορούσαν μαγικά να μπουν στην αίθουσα, το πιθανότερο είναι να χειροκροτούσαν όρθιοι ένα κομψοτέχνημα στοιχειωμένο από το απόκοσμο φολκλόρ, τα άχρονα στοιχεία της Μητέρας Φύσης, τον μεταφυσικό τρόμο και το συλλογικό κινηματογραφικό ασυνείδητο. Από τον δημιουργό του εξαίσιου «Bait», μια ολομέτωπη επίθεση στις αισθήσεις που έρχεται κατευθείαν από το Φεστιβάλ Καννών.

Πρόγραμμα : Ταινίες : Μουσική & Φιλμ 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ TRIFFIDS / LOVE IN BRIGHT LANDSCAPES: THE STORY OF DAVID MCCOMB OF THE TRIFFIDS
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Jonathan Alley

19:15, ΔΑΝΑΟΣ 2 Αγοράστε εισιτήρια online

Σε όσους μεγάλωσαν μουσικά στις μέρες του '80, ερωτευμένοι με τον ποπ ρομαντισμό των Triffids και τους στίχους του αδικοχαμένου τους ηγέτη, Ντέιβιντ ΜακΚόμπ, η ευλαβική αυτή ταινία ενδέχεται να φέρει δάκρυα στα μάτια. Μπορεί ακόμη και να τους θυμίσει εκείνα τα μικρά αλλά πολύτιμα πράγματα που έκαναν τη ζωή τους καλύτερη. Για τους υπόλοιπους, όσους δεν έτυχε ποτέ να μυηθούν στη μελωδική και βαθιά ποιητική κληρονομιά ενός από τα ωραιότερα συγκροτήματα εκείνης της δεκαετίας, με το φανατικό κοινό και τη μεγάλη επιρροή, το φτιαγμένο με απέραντη αγάπη ντοκιμαντέρ του Τζόναθαν Άλεϊ θα σημάνει την αρχή μιας υπέροχης (μουσικής) φιλίας.

Διεθνές Διαγωνιστικό Ντοκιμαντέρ - Stranger Than Fiction 
ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ / FIRE OF LOVE
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Sara Dosa

19:30, ΤΡΙΑΝΟΝ Αγοράστε εισιτήρια online 

Αυτή είναι η απολύτως μαγνητική - στα όρια του απίστευτου - ιστορία αγάπης της Κάτια και του Μορίς Κραφτ, δύο πρωτοπόρων Γάλλων ηφαιστειολόγων που επί δεκαετίες οδήγησαν με τον πλέον παράτολμο και παθιασμένο τρόπο την επιστήμη και τη σχέση τους στο χείλος κάθε εκρηκτικού τοπίου της υφηλίου. Καθηλωτικό αρχειακό υλικό που γύρισε το ζευγάρι κατά τις αμέτρητες εξερευνήσεις του βγαίνει για πρώτη φορά στο φως με αφηγήτρια τη σκηνοθέτιδα Μιράντα Τζουλάι, σε ένα επικολυρικό ντοκιμαντέρ που δημιουργεί δέος στη μεγάλη οθόνη, ευθέως ανάλογο με το θέαμα ενός ηφαιστείου που βρυχάται ελάχιστα μέτρα μακριά σου. Το πιο επιτυχημένο εισπρακτικά ντοκιμαντέρ των τελευταίων ετών.

Τα Αγαπημένα των Φεστιβάλ - Festival Darlings 
ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ / DARKLING
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Dušan Milić

30/09/22, 20:00, ΑΣΤΟΡ Αγοράστε εισιτήρια online

Η μικρή Μίλισα μεγαλώνει με τον παππού και τη μητέρα της σε ένα απομονωμένο σπίτι, στα δάση του Βόρειου Κοσόβου. Την ημέρα πάει σχολείο με ένα άρμα των κυανόκρανων. Μόλις πέσει η νύχτα, κρύβεται πίσω απ’ την αμπαρωμένη πόρτα και ακούει το δάσος να ζωντανεύει. Στο σκοτάδι, όμως, κατοικεί μόνο ένα απροσδιόριστο κακό που κοντοζυγώνει. Ο Ντούσαν Μίλιτς εμπνέεται από το γράμμα μιας Σέρβας μαθήτριας που διαβάστηκε στη συνέλευση του ΟΗΕ και, πειραματιζόμενος με την υπόσχεση μιας ταινίας τρόμου, παραδίδει μια επίκαιρη αντιπολεμική αλληγορία.

Παρουσία του σκηνοθέτη

Μουσική & Φιλμ 
MOONAGE DAYDREAM
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Brett Morgen

21:00, Village Cinemas @ The Mall Athens: VMax Sphera Αγοράστε εισιτήρια online 

Ντοκιμαντέρ χωρίς όμοιο στο είδος του, το «Moonage Daydream» δεν είναι ένα απλό χρονικό για τη ζωή και το έργο του Ντέιβιντ Μπόουι. Είναι μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία και την πολιτιστική κληρονομιά του, η οποία λειτουργεί ως εντυπωσιακή οπτικοακουστική εμπειρία. Με τις ευλογίες της οικογένειας του τραγουδοποιού (που επέτρεψε για πρώτη φορά πρόσβαση στο εκτενές αρχείο του), ο σκηνοθέτης σταχυολόγησε ένα ογκώδες υλικό από ανέκδοτα ντοκουμέντα. Επιπλέον, επιστράτευσε τον Τόνι Βισκόντι, θρυλικό παραγωγό του Μπόουι, προκειμένου να επιμεληθεί το remastering στα τραγούδια που ακούγονται στην ταινία, ενώ πραγματοποιήθηκε πολύμηνη επεξεργασία στον ήχο της. Αποτέλεσμα; Μια αστρονομική επίθεση στις αισθήσεις που μπορεί να λειτουργήσει αυστηρά στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη και με τα καλύτερα ηχεία που υπάρχουν. Ό,τι θα βιώσουν, δηλαδή, οι θεατές της πολυαναμενόμενης αυτής προβολής.

Διεθνές Διαγωνιστικό Ντοκιμαντέρ - Stranger Than Fiction 
ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΦΙΛΟ / HOW TO SAVE A DEAD FRIEND
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Marusya Syroechkovskaya

21:30, ΔΑΝΑΟΣ 2 Αγοράστε εισιτήρια online

Επιστρατεύοντας αντισυμβατική ειρωνεία και ακατέργαστη νεανική ενέργεια, η πρωτοεμφανιζόμενη Ρωσίδα σκηνοθέτιδα υπογράφει ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ντοκιμαντέρ των τελευταίων ετών. Η ταινία της συμπυκνώνει το χρονικό μιας καταραμένης σχέσης μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού που ακούνε Joy Division καθώς ο κόσμος που καταλαβαίνουν σαν δικό τους καταστρέφεται. Το «Πώς να Σώσεις Έναν Νεκρό Φίλο» είναι πάνω απ’ όλα βίωμα, έχει μέσα του την αλήθεια και την αυθεντικότητα ενός home-video ντοκουμέντου. Έχει όμως και μια ποιότητα που οδηγεί κάτι το ανείπωτα προσωπικό στο να χαρακτηρίσει με συνταρακτική ακρίβεια μια ολόκληρη εποχή και τη χαμένη απ' ό,τι φαίνεται γενιά της. 

Παρουσία της παραγωγού, Ξένια Γκαπτσένκo

Ειδικές Προβολές 
ΤΑΡΑΞΙΕΣ! / TRAMPS!
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Kevin Hegge

21:30, ΑΣΤΥ Αγοράστε εισιτήρια online 

Ξεπήδησαν τέλη των 70s, από τις στάχτες της πανκ και τις πιο σκυθρωπές γειτονιές του Λονδίνου, για να δείξουν στον κόσμο γύρω τους πώς να ονειρεύεται, πώς να δημιουργεί, πώς να διασκεδάζει, πώς να απελευθερώνεται. Φαντασμαγορικά πλάσματα της νύχτας, queer δανδήδες που λάτρευαν τον Μπόουι και το εξεζητημένο ντύσιμο, οι Νεορομαντικοί δημιούργησαν ένα βραχύβιο αλλά σαρωτικό πολιτιστικό κίνημα που επέδρασε μεταμορφωτικά στη μουσική, τις εικαστικές τέχνες, τη μόδα και σύστησε το underground στις μάζες πριν ανοίξει φτερά και πετάξει μακριά από τη γκρίζα θατσερική Αγγλία. Αυτή είναι η ιστορία τους.

Τα Αγαπημένα των Φεστιβάλ - Festival Darlings 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ / THE MENU
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mark Mylod

22:00, ΔANAOΣ 1  Αγοράστε εισιτήρια online

Νεαρό ζευγάρι επισκέπτεται πριβέ εστιατόριο σε απομονωμένο νησί, για να απολαύσει – με λιγοστούς ακόμα προνομιούχους – το εκλεκτικό μενού γευσιγνωσίας που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά γι’ αυτούς ένας διεθνούς φήμης σεφ. Μόνο που δίπλα στις σπάνιες γαστριμαργικές ηδονές, ο αινιγματικός σεφ (Ρέιφ Φάινς) επιφυλάσσει στους καλομαθημένους επισκέπτες μερικές σοκαριστικές εκπλήξεις προορισμένες να αναστατώσουν τους εκλεπτυσμένους ουρανίσκους τους – και όχι μόνο! Αφού μας άνοιξε την όρεξη σκηνοθετώντας κάποιες από τις πιο δημοφιλείς σειρές της μικρής οθόνης («Game of Thrones», «Succession», «Shameless»), ο Μαρκ Μάιλοντ μετακομίζει στη μεγάλη για να μας σερβίρει ένα ακαταμάχητο κυρίως πιάτο κοφτερής κοινωνικής σάτιρας και λαχταριστού τρόμου που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλα σας.

Αφιέρωμα New Hollywood 
ΚΑΡΙ, ΕΚΡΗΞΗ ΟΡΓΗΣ / CARRIE
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Brian De Palma

22:00, ΤΡΙΑΝΟΝ Αγοράστε εισιτήρια online

Η Κάρι είναι μία συνεσταλμένη έφηβη που αντιμετωπίζει τα ταπεινωτικά πειράγματα των συμμαθητών της κι αφόρητη καταπίεση από την αυταρχική, θρησκόληπτη μητέρα της. Όταν όμως αποκαλύπτονται οι τηλεκινητικές δυνάμεις της, ο σχολικός χορός θα γίνει η τραγική αφορμή για να ξεσπάσει με ανεξέλεγκτη οργή απέναντι στους δυνάστες της. Διασκευάζοντας υποδειγματικά το μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, ο Μπράιαν Ντε Πάλμα μετατρέπει το βάναυσο πεδίο μάχης που ονομάζεται εφηβεία σε ένα καθαρόαιμο φιλμ φρίκης που σε αρπάζει απ’ το λαιμό και δεν σε αφήνει να ανασάνεις μέχρι το τελικό λουτρό αίματος. Δύο υποψήφιες για Όσκαρ ερμηνείες-δυναμίτης (Σίσι Σπέισεκ, Πάιπερ Λόρι) συμπληρώνουν μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έγιναν ποτέ.

Διεθνές Διαγωνιστικό 
1976
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Manuela Martelli

22:15, ΑΣΤΟΡ Αγοράστε εισιτήρια online 

Στη Χιλή του Πινοσέτ, η Κάρμεν μετακομίζει στο παραλιακό εξοχικό της προκειμένου να επιβλέψει την ανακαίνισή του. Όταν ο οικογενειακός ιερέας την πείθει να υποθάλψει, κρυφά από τους δικούς της, έναν τραυματισμένο νεαρό επαναστάτη, η ευκατάστατη αλλά παραμελημένη γυναίκα αποκτά ένα πρωτόγνωρο για εκείνη κίνητρο για ζωή, ενώ παράλληλα βλέπει την ήσυχη και βολεμένη καθημερινότητά της να ανατρέπεται μέρα με τη μέρα. Στην καλύτερη παράδοση της δεκαετίας του ’70, η Μανουέλα Μαρτέλι αναπαριστά ευλαβικά την εποχή και το αγωνιώδες κλίμα παράνοιας που τη συνοδεύει, για να δημιουργήσει ένα βραδυφλεγές και άκρως αποτελεσματικό πολιτικό θρίλερ, όπου μια απροσδιόριστη αίσθηση απειλής παραμονεύει σε κάθε χειρουργικής ακριβείας πλάνο του.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ | ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Ειδικές τιμές: 

- Αφιέρωμα QUEER BRITANNIA: 5 Ευρώ 
- Προβολή «ΕΝΙΟ», Σάββατο 1/10 | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (Θα προηγηθεί συναυλία του «Stavros Lantsias Quartet»): 9 Ευρώ
- Προβολή «Moonage Daydream», Παρασκευή 30/9 | Village Cinemas - Vmax Sphera @ The Mall Athens: 9 Ευρώ

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
5 προβολών: 30 Ευρώ
10 προβολών: 50 Ευρώ
20 προβολών: 75 Ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ VIVA.GR

Αγοράστε εισιτήρια online στο παρακάτω λινκ viva.gr:
https://www.viva.gr/tickets/cinema/28o-diethnes-festibal-kinimatografou-tis-athinas-nyxtes-premieras/

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ

- Το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται σε αυτόν

- Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν 60’ πριν την έναρξη της πρώτης προβολής και 30’ μετά την έναρξη της τελευταίας

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων εδώ.

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται στις αίθουσες:

ΑΣΤΟΡ 
Σταδίου 28 (είσοδος από στοά Κοραή) | ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο | τηλ. 210 3211 950

ΑΣΤΥ
Κοραή 4, Πλατεία Κλαυθμώνος | ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο | Τηλ. 210 3214775, 210 3221925

ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2
Λεωφ. Κηφισίας 109 | ΜΕΤΡΟ Πανόρμου | τηλ. 210 6922655

ΙΝΤΕΑΛ
Πανεπιστημίου 46, Αθήνα | ΜΕΤΡΟ Ομόνοια & Πανεπιστήμιο | τηλ. 210 3826720 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ
Βασ. Σοφίας 85 & Κόκκαλη 1 | ΜΕΤΡΟ Μέγαρο Μουσικής | τηλ. 210 7282000

ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 | ΗΣΑΠ Βικτώρια | τηλ. 210 8215469

VILLAGE CINEMAS @ THE MALL ATHENS - Vmax Sphera
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι | ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα | τηλ. 210 2704800