Το παραγγείλατε, σας το σερβίρουμε! Το «The Menu» στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
14:00
20/9

Το παραγγείλατε, σας το σερβίρουμε! Το «The Menu» στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας

Λίγες εβδομάδες μετά το Φεστιβάλ του Τορόντο, το «The Menu» έρχεται στις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας για να αφήσει την καλύτερη επίγευση!

Νεαρό ζευγάρι επισκέπτεται πριβέ εστιατόριο σε απομονωμένο νησί, για να απολαύσει – με λιγοστούς ακόμα προνομιούχους – το εκλεκτικό μενού γευσιγνωσίας που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά γι’ αυτούς ένας διεθνούς φήμης σεφ. Μόνο που δίπλα στις εξαίσιες πρώτες ύλες, τις ντελικάτες παρασκευές και τις σπάνιες γαστριμαργικές ηδονές που υπόσχεται η πολυτελής αυτή απόδραση, ο αινιγματικός σεφ (Ρέιφ Φάινς) επιφυλάσσει στους καλομαθημένους επισκέπτες μερικές σοκαριστικές εκπλήξεις προορισμένες να αναστατώσουν τους εκλεπτυσμένους ουρανίσκους τους – και όχι μόνο!

Αφού μας άνοιξε την όρεξη σκηνοθετώντας κάποιες από τις πιο δημοφιλείς σειρές της μικρής οθόνης («Game of Thrones», «Succession», «Shameless»), ο Μαρκ Μάιλοντ μετακομίζει στη μεγάλη για να μας σερβίρει ένα ακαταμάχητο κυρίως πιάτο κοφτερής κοινωνικής σάτιρας και λαχταριστού τρόμου που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλα σας. μαζί με τον Ρέιφ Φάινς, συμπρωταγωνιστούν η ανερχόμενη (και σταδιακά ιδιαίτερη αγαπητή) Άνια-Τέιλορ Τζόι και ο ταλαντούχος Νίκολας Χουλτ, που μας έχει συνηθίσει σε ορεξάτες ερμηνείες («Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Η Ευνοούμενη», «The Great» κ.α.) Στο καστ συναντούμε επίσης τη Τζάνετ ΜακΤιρ, τον Χονγκ Τσάου και τον Τζον Λεγκουιζάμο.

Η ταινία «The Menu» θα προβληθεί στο τμήμα Festival Darlings του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (28 Σεπτεμβρίου - 9 Οκτωβρίου).

Το συνολικό πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ θα αποκαλυφθεί στην Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου (19:00) και θα μεταδοθεί σε live streaming.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine InstagramTwitter.