Τρέιλερ: Αποχαιρετισμός στα όπλα με το «Aquaman:Το Χαμένο Βασίλειο» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:23
15/9

Τρέιλερ: Αποχαιρετισμός στα όπλα με το «Aquaman:Το Χαμένο Βασίλειο»

Αquaman, είναι σούπερ δυνατός! Τρέιλερ για το κύκνειο άσμα του προηγούμενου καθεστώτος του διευρυμένου σύμπαντος της DC, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Παρά τις προσπάθειες του Τζέιμς Γκαν και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων να πείσουν τον κόσμο ότι οι ταινίες που ξέμειναν από το προηγούμενο καθεστώς της DC θα είναι σημαντικές για το νέο διευρυμένο σύμπαν, ούτε το δεύτερο «Shazam», ούτε ο «πρώτος Λατίνος υπερήρωας», ο Blue Beetle, ούτε καν το «Flash», που στα χαρτιά ήταν ταινία –event μπόρεσαν να πείσουν τον κόσμο να σπεύσει μαζικά στις αίθουσες.  

Θα στοιχημάτιζες, λοιπόν, ότι το «Aquaman and the Lost Kingdom» αντιμετωπίζεται κάπως σαν βαρίδι, σαν μια υποχρέωση που «πρέπει να βγει» και μετά να περάσουν παρακάτω. Φυσικά, βλέποντας, το τρέιλερ καθόλου έτσι δεν δείχνει, γίνεται μια προσπάθεια να σε πείσουν ότι πρόκειται για το υπερθέαμα των Χριστουγέννων, στα μάτια μας φαντάζει και λίγο ανακουφιστικό που δεν επιχειρείται σύνδεση με ένα ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν και μοιάζει να λογοδοτεί μόνο στον προκάτοχό του.

Μετά, όμως, θυμόμαστε τα δεκάδες δημοσιεύματα για επαναληπτικά γυρίσματα, για εκτεταμένες παρεμβάσεις στην ταινία, ανάλογα με τις αλλαγές στην ηγεσία του τμήματος της DC και τη δημιουργικη κατεύθυνση που θα έπαιρνε το ευρύτερο σύμπαν και δεν ξέρουμε κατά πόσο η ταινία που θα δούμε είναι μια ταινία του Τζέιμς Γκαν και αν θα φαίνεται ότι αποτελεί προϊόν κοπτοραπτικής. Θα το μάθουμε στις 21 Δεκεμβρίου, όταν θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες.