Αν Χάθαγουεϊ και Τζέικ Τζίλενχαλ στη δεύτερη σεζόν του «Beef»; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:00
28/2

Αν Χάθαγουεϊ και Τζέικ Τζίλενχαλ στη δεύτερη σεζόν του «Beef»;

Εκεί στο Netflix θέλουν να αναβαθμίσουν πρωταγωνιστικά τη δεύτερη σεζόν της σειράς, κορτάροντας εκτός από τους παραπάνω και τους ανερχόμενους Τσαρλς Μέλτον και Κέιλι Σπέινι.

Aπό τον Γιάννη Βασιλείου

Aν Χάθαγουεϊ και Τζέικ Τζίλενχαλ έπαιξαν μαζί πρώτη φορά στο «Brokeback Mountain», είχαν βρεθεί ξανά επί της οθόνης στη δραμεντί του Εντ Ζούικ «Love and Other Drugs», γλυκό ήταν αυτό, χημεία είχαν έκδηλη, απορείς που τους πήρε μιάμιση δεκαετία για να τα ξαναπούνε καλλιτεχνικά. Η ευκαιρία φαίνεται ότι θα δοθεί με τη δεύτερη σεζόν του «Beef».Η σειρά του Netflix σαρώνει τα βραβεία, υπήρξε από τις δημοφιλέστερες νέες παραγωγές του περασμένου έτους, οπότε κατά τους ιθύνοντες σηκώνει αύξηση του προϋπολογισμού και του προφίλ της.

Κάπως έτσι, ο Τζίλενχαλ και η Χάθαγουεϊ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθούν και πάλι το ζευγάρι που θα έρθει σε κόντρα με ζεύγος ανερχόμενων ηθοποιών, του Τσαρλς Μέλτον του «May December», που λύσσαξαν τα έντυπα για να μπει στην οσκαρική πεντάδα του Β’Ανδρικού – δεν μπήκε, αλίμονο αν έμπαινε φέτος- και της Κέιλι Σπέινι της «Priscilla». Το πρόβλημα με τις ανθολογίες είναι ότι μεγάλη μερίδα του κοινού έχει συνηθίσει αλλιώς πια και περιμένει να δει μια σεζόν-φωτοτυπία της πρώτης. Αν δεν την πάρει, εξοργίζεται. Αν την πάρει, χάνουμε όσοι επιθυμούμε πιο ριψοκίνδυνο θέαμα. Ας δούμε, πρώτα αν θα τα βρουν όλοι αυτοί με το Netflix και μετά έχουμε καιρό για να γκρινιάξουμε.