Τρέιλερ «Beetlejuice Beetlejuice»: Και δείχνει καλό! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:13
24/5

Τρέιλερ «Beetlejuice Beetlejuice»: Και δείχνει καλό!

36 χρόνια μετά τον «Σκαθαροζούμη», μια συνέχεια από τον Τιμ Μπέρτον, και...'80ς καλώς ήλθατε ξανά.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Naked Gun, Top Gun, Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς, Σκαθαροζούμης. Είναι μόνο μερικές από τις πιο συζητημένες παραγωγές που γεννήθηκαν στην δεκαετία του '80 και συνωθούνται ποια θα πρωτοβρεί το τελευταίο κοινό που πήγαινε μαζικά στον κινηματογράφο. Βέβαια το πρώτο είναι κακή ιδέα και το τρίτο θα παιχτεί σε πλατφόρμα. Το δεύτερο, καθώς Κρουζ στο πηδάλιο, απεδείχθη λαμπρή ιστορία, πράγματι κράτησε στη ζωή την αίθουσα. (Δυστυχώς δεν έβγαλε τις λάθος σκέψεις από τους golden χαρτογιακάδες).

Τώρα έχει τρέιλερ η συνέχεια του «Σκαθαροζούμη» (τρίτη φορά δεν θα γράψουμε το όνομα στο κείμενο), με την παρέα να επιστρέφει (Κίτον, Ράινερ πανηγυρισμοί, Ο' Χάρα) και να έχουμε προσθήκες έτοιμες από καιρό (Ορτέγκα, Θερό, Νταφό, Μπελούτσι - θρίαμβος την περιβάλλει). Ακόμα καλύτερα, αν δεν συμβαίνει η κλασική ασθένεια και δεν έχουν μπει στο τρέιλερ όλες οι καλές σκηνές, υπάρχει κέφι στην όψη, υπάρχει χορταστική αναδρομή στο στυλ Μπέρτον, υπάρχει σάουντρακ Έλφμαν και σκάνε και μια δυο σκηνές/ατάκες πεντάμορφες. Επίσης αυτό που κάνει ο ακατονόμαστος στον Θερό στο τέλος πρέπει να το δεις χωρίς να τρως.

Ο Μπέρτον είναι και στην παραγωγή, της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι σεναρίστες της «Wednesday», Άλφρεντ Γκόου και Μάιλς Μίλαρ. Συμπαράγει επίσης ο Μπραντ Πιτ, μαζί με την συνήθη πλειάδα ονομάτων που εσχάτως βομβαρδίζουν τα credits  - γιατί δεν υπάρχει χρήμα και η ισχύς εν τη ενώσει.

Στις 6 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες των ΗΠΑ, μικρό το καλάθι μεν αλλά συγκρατημένα αισιόδοξα τη φορά αυτή. Απολαύστε το τρέιλερ: